Kulslo v2.010 - nov sistem smeškotov

Hura, odlični so.

Jerneju in Bojanu... :))))))))

šele zdaj sem jih zagledala. Čudoviti so in tako lepo razporejeni, da tudi nam, starejšim študentom, olajšajo delo. Ni kaj, naša kulinarika je res nekaj posebnega! Hvala za vse novosti! Sporočilo je spremenil(a) daga dne 25.nov 2009 16:17 Sporočilo je spremenil(a) daga dne 25.nov 2009 16:18
Kulinarika je sploh zakon. Odkar sem član, sem v kuhinji uvedla nove dobrote. Da ne govorim o koristih informacijak, ki jih tukaj zvem. Srečno še naprej. syu

No, resno sem se vprašala, čemu krokodil ? Potem pa izvem, da je zmaj.

Vanja
Seveda je zmaj, saj se mu z nosa kadi ...hihi ... A to pomeni, da se je jeza že polegla? Lahko dobimo še enega, ki bruha ogenj? Bi prišel nekaterim tu zelo prav ... jancka
Bravo tudi jaz sem vesela novih smeškovLe tako naprej bo bolj zanimivosamo manjka kakšnih rožic in sončkov,upam da bo tudi to prišlo na vrsto pa veliko pri ustvarjanju smeškovNo pa sem izsledila tudiVšeč mi je zdaj ko je tako lepo razdeljeno samo navadit se bo še treba. mark5
mark5 je napisal/a:
Bravo tudi jaz sem vesela novih smeškovLe tako naprej bo bolj zanimivosamo manjka kakšnih rožic in sončkov,upam da bo tudi to prišlo na vrsto pa veliko pri ustvarjanju smeškovNo pa sem izsledila tudiVšeč mi je zdaj ko je tako lepo razdeljeno samo navadit se bo še treba. mark5
Bravo za vse novosti mark5
Super. njama
Zakaj so pa zdaj nekateri smeškoti pokriti mark5

http://www.kulinarika.net/pluspaket.asp#pab1_7

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti