Kulslo v2.010 - nov sistem smeškotov

Matr, dobro je - ma, ne dobro, čudovito!  Hvala!

lp

cervus

Atina je napisal/a:

Hihi, jaz sem pa vesela, ker sem pravilno predvidela, da bodo novi smeški! (Mogoče bi veljalo razmisliti o karieri vedeževalke)

Ti si živa legenda, res!A lahko pridem k tebi, imam problem....

Anamarija

:D

mamamia
bjutiful bannanna_v_slo ;) Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 24.nov 2009 10:10

Super, hvala Jenej in Bojan.

Julija

V čast novega sistema smeškotov imajo za določen čas vsi uporabniki možnost vnosa vseh smeškotov...

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

O, kako so super! Čestitke avtorjema!

Mojca

anamarija1 je napisal/a:

Atina je napisal/a:

Hihi, jaz sem pa vesela, ker sem pravilno predvidela, da bodo novi smeški! (Mogoče bi veljalo razmisliti o karieri vedeževalke)

Ti si živa legenda, res!A lahko pridem k tebi, imam problem....

Anamarija

Ti kar pridi, s problemom ali brez! Atinine zvezde pomagajo, če problema ni, ga naredijo! (Evo, že imam slogan).

Atina
[sreca][objem] luškani so. Najlepši pa mi je tale[zelo-jezen] čeprav nisem nič jezna.[cevlji-rumeni][cevlji-modri][cevlji-rdeci] tele sem pa šele zdaj odkrila. Super! Čestitke vsem, ki ste se trudili! buča Zakaj jih pa pri meni ni? Sporočilo je spremenil(a) buča dne 24.nov 2009 14:10
Najbrž, ker nimam pruskota![zelo-jezen] Sporočilo je spremenil(a) buča dne 24.nov 2009 14:12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti