Najbolj enostavni piškoti s črto
| terakota je napisal/a: |
.....bi bilo pa tudi fino imeti doma silikonsko podlago za v pekač, za vse tiste trenutke, ko ti zmanjka pekija...saj ne gre za to, da ne znamo peči brez, ampak zakaj bi, če ni treba:) lp terakota |
Ja, točno to - čisto nekaj drugega je oprati silikonsko podlago, kot pa tiste ogromne pekače tlačit pod pipo, da ti kaplja in teče z vseh koncev in krajev, še najmanj v pomivalno korito, največ pa po tleh.....
In potem nekdo ugotavlja, da so švoh kuharji tisti, ki ne znajo peči brez peki papirja..... da dol padeš, no!
lp
cervus| terakota je napisal/a: |
| Peki papir uporabljate več kot enkrat? Odlična ideja, ha, nisem pomislila...sicer se pa strinjam, glede na zapackanost sicer je zakon, bi bilo pa tudi fino imeti doma silikonsko podlago za v pekač, za vse tiste trenutke, ko ti zmanjka pekija...saj ne gre za to, da ne znamo peči brez, ampak zakaj bi, če ni treba:) Evo, danes je v moji trgovini zmanjkali papirčkev za mafine, pekača zanje nimam, sem pa pozabila it še v drugo trgovino, meni se jih pa noro je, pa še otrokom sem jih obljubila...verjetno mi ne preostane drugega kot, da se oblečem in grem na lov za njimi, ne? lp terakota |
Ah ne, kar v kofetove šalčke lahko daš. Namastiš jih in pomokaš. Ko so pečeni pa kar kmalu previdno ven, da se ne ohladijo notri, se radi primejo... se pa znajo en malček dlje peči. sploh če so iz debelejšega materiala.strippy
Sporočilo je spremenil(a) strippy dne 24.nov 2009 21:09| elaphus je napisal/a: |
| čisto nekaj drugega je oprati silikonsko podlago, kot pa tiste ogromne pekače tlačit pod pipo, da ti kaplja in teče z vseh koncev in krajev, še najmanj v pomivalno korito, največ pa po tleh..... |
| syu je napisal/a: |
| Prvič v življenju sem uporabila peki papir in sem navdušena. Kaj sem do zdaj čakala in tiste ogromne pekače pomivala v majhnem koritu. Ja celo življenje se učimo. syu |
| terakota je napisal/a: | ||
|
Mene pa zanima recept za krompir s papriko.
nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Ocvrtki s sirom in salso verde