Ko pečem orehe vsak modelček obrišem s kosom prtička, ki sem ga čisto malo naoljila. To naredim samo na začetku pečenja. Zlagam jih na pekač, drugič pa tudi na mrežo.
Pozdravček!
Ko pečem orehe vsak modelček obrišem s kosom prtička, ki sem ga čisto malo naoljila. To naredim samo na začetku pečenja. Zlagam jih na pekač, drugič pa tudi na mrežo.
Pozdravček!
Za našo božično zabavo za okrog 35 ljudi bom spekla:
Najboljše razpokane čokoladne piškote (bom v težavah, če jih ne naredim)
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Najboljsi_razp
Čokoladne piškote s solnim cvetom
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Cokoladni_pisk
Nebeške poljubčke, lepljene s čokolado namesto s kremo
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Nebeski_poljub
Orehove medenjake: (Ti morajo najprej na testno vožnjo)
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Orehovi_medenj
Mini bučkine cheesecakes (pečene v mini muffin pekeču)
Minjone z malinovo marmelado, preliti z belo čokolado
Vanja
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Vidim, da boš razturala...Vendelina jr. |
Hehe, my dir, če ti napišem še meni za hrano, se boš povabila. Si pa povabljena
, seve.![]()
![]()
![]()
Mi, k mamo domače orehe:

ežoj
Ja Ognjič, prav, so žerbo kocke ( rezane po Staninem nasvetu: nož v vročo vodo, obrisat in rezat ).
ežojVanja, vem, da je vprašanje malce iz te teme ampak vseeno.... kaj bo za meni??? ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajska rdeča curry pasta

Ocvrte brizgane palčke (churros)