O pismo, sem že mislila, da ste začele peči za božično obdobje :)

Široki rezanci z grahovim pestom
O pismo, sem že mislila, da ste začele peči za božično obdobje :)
| lojzella je napisal/a: |
| kje naj iščem in tudi najdem nougat, pa kje se cenovno izplača? lojzella |
Kdor išče.... na "pekovskem" oddelku v Mercator centrih inv Sparu, cene so približno enake.
lp
mišzmoke| tulka je napisal/a: |
O pismo, sem že mislila, da ste začele peči za božično obdobje :) |
Moja ekipa se pa že dogovarjaza božično peko, prva dva vikenda decembra bosta hitro tu .... samo še ne vem, kaj bo letos, razen vsakokratne improvizacije seveda.
mamamia
mamamiaJaz sem že začela ![]()
Dvojna masa mehkih medenjakov že čaka na okraševanje in 5 mas za speculaase sem prinesla s shrambe. Zdaj pa veselo na peko ![]()
Bojim se le, da bo vse skupaj zdržalo samo do konca meseca ![]()
![]()
![]()
Tudi jaz sem že pričela z zbiranjem idej za peko .... pa tudi z nakupovanjem zadev, saj se lahko na koncu nabere za uf € materiala. Sem pa se letos odločila, da bom malo spremenila železni seznam piškotkov, kakšne spustila (ali pa naredila samo eno rundo) pa zato kakšne dodala, da malo sprobamo še druge.
Pa malo več se bom letos posvečala okraševanju, ker mi je to v vedno večje veselje (upam samo, da mi bo časovno zneslo).
Hihi, se že veselim kot mali otrok ![]()
![]()
Obožujem praznike ![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci z grahovim pestom

Velikonočni toast