Dear lady frend, evo: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , pa vstavi po potrebi ( zakaj so pa prijatelji ). Lejla, cel popoldan tuhtam, pa se še ničesar nisem spomnil. Pa mora bit kaj........
ežoj
Evitine Jakobove pokrovače
Dear lady frend, evo: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , pa vstavi po potrebi ( zakaj so pa prijatelji ). Lejla, cel popoldan tuhtam, pa se še ničesar nisem spomnil. Pa mora bit kaj........
ežojJe, smisel za prijazno komunikacijo.
F r i n a| ežoj je napisal/a: |
Dear lady frend, evo: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , pa vstavi po potrebi ( zakaj so pa prijatelji ). Lejla, cel popoldan tuhtam, pa se še ničesar nisem spomnil. Pa mora bit kaj........ ežoj |
Mal lažeš, ker si lep del popoldneva kleptal z eno, ki ni opazila, da bi ti kaj tuhtal vmes......................![]()
| ežoj je napisal/a: |
Lejla, pri najboljši volji se ničesar nisem spomnil, pa " ziher " je kaj, ko se spomnem te obvestim. |
Evo lejla, sem vedel, da mora bit nekaj, branka se je spomnila. Torej: za štrikanje pa res nisem vrhunski strokovnjak.
ežojNo fajn, nasmejal smo se, vsaj jaz, zdaj pa mi Vendi prosim povej, kako bi ti oblikovala ta stavek. Napisala si namreč, da priredje "vse je le nekaj minut, pridobimo pa lahko več" ni najbolj bleščeče.
Ežoj, ne se sekirat, ti bom pa jaz za Božička en šal naštrikala.
Lejla13Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Evitine Jakobove pokrovače

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem