Rezanci Tagliatelle na bolonjski način
tortica, pol ure manj gledaj za svoja moška, pa si privošči manikuro. Tvoja moška sploh opazila ne bosta, ne nohtov, ne tega, da nisi samo za njiju gledala naokoli ....![]()
![]()
| TORTICA je napisal/a: |
| Tole okoli pilice...ni mi še uspelo najti pilice, ki bi bila res dobra, da ne razcefra, (dopuščam, da tudi jaz ne znam prav piliti). Lahko o tem še kaj rečeš Vendelina? ker do sedaj sem uporabljala ščipalnik in pilico "za popravit" kar ščipalniku ni |
Hja, moške pač pošlješ v kak Baumax kupovat prave pile
, še opazili ne bodo, da se ti crkljaš drugje... kak ljubljanski citypark je idealna kombinacija.
Se pa tudi jaz pridružujem vprašanju o pilicah - kakorkoli pilim, gredo nohti bye-bye, sploh če uporabljam lak (tudi bazo...) Če jih ne pilim in ne lakiram, so pa ful močni.
Pa še, na koliko časa zamenjate lak? 1x/teden, vsak drugi dan?
Nasja| TORTICA je napisal/a: |
| Tole okoli pilice...ni mi še uspelo najti pilice, ki bi bila res dobra, da ne razcefra, (dopuščam, da tudi jaz ne znam prav piliti). Lahko o tem še kaj rečeš Vendelina? ker do sedaj sem uporabljala ščipalnik in pilico "za popravit" kar ščipalniku ni |
Ma tortica, ne Vendy obremenjevat, evo, takšen komplet si nabavi ( po moje se dobi v vsakem drogeria marketu ) in si boš nohte uredila tip-top:

ežoj....kako lep bel prtiček imaš! Je nov?..
..
..
..
...
| rimljanka je napisal/a: |
ežoj....kako lep bel prtiček imaš! Je nov?.. |
| TORTICA je napisal/a: |
| Tole okoli pilice...ni mi še uspelo najti pilice, ki bi bila res dobra, da ne razcefra, (dopuščam, da tudi jaz ne znam prav piliti). Lahko o tem še kaj rečeš Vendelina? |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način

Bučni pire iz rumene buče