Bučna juha s kokosovim mlekom
| Viva Meier je napisal/a: |
| Eno vprašanje- kakšne barve leggice okvirno bi šle pod razne modre oblekice. Mi je jasno, da se znajo stvari tepst med sabo, ampak grobo rečeno kaj dati pod temno modre stvari? Viva Meier |
| zelda1 je napisal/a: |
| Vendelina jr. najlepša hvala za nasvete. Sem sicer bolj drobna in bom še malo pogledala naokoli, če najdem kaj ne tako vrečastega |
Zelda, te popolnoma razumem, jaz sem iskala nekaj za novoletni ples, pa videla povsod same trenirke, kavbojke, razvlečene tunike (beri šotore). Stvar sem rešila tako, da sem oblekla nekaj popolnoma nenosečniškega (pač na krilu, ki sem ga imela doma, nisem zapela gumba in zadrga je bila malce odpeta), gornji del sem pa kupila na nenosečniškem oddelku. Pa se mi zdi, da je stvar kar v redu izpadla. Se pa popolnoma strinjam, tovrstna ponudba je precej skromna, če pa že kaj najdeš, je strašno navita cena.
AtinaAtina,
a jaz to prav razumem? Čestitam in srečno ( pa če najdeš " ta pravo " obleko ali pa ne)!![]()
Ežoj, nič nisem napisala, če je bilo to lani ali pred par leti ... ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučna juha s kokosovim mlekom

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton