Orehova potica po receptu moje mame
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Dobro, navajam, kaj je dobro in kaj ni.Tisto, ko si s pajkovo spenjaklo spnemo lase na tuširanju - to NI frizura. Res smo to nosile pred kakimi dvanajstimi leti, ampak zdaj tega ne počnemo več. Tudi frizura z bingljajočim pramenom spredaj - ostali pa speti v nekaj...to se tudi deset let ne nosi več. Pa las si tudi ne mažemo z bleščečim gelom. Pa prameni z modrimi, rumenimi barvami (washable), to se nosi samo, če gremo na tematsko zabavo (tema osemdeseta in zgodnja devetdeseta) ali pa če smo supermodeli na konceptualni reviji Alexandra McQueena. |
Hvala za tale članek. Kakšne frizure pa SE nosijo sedaj? Za srednje dolge do dolge lase, goste, valovite, recimo?
AtinaTako kot vsak let, za silvestrovanje pričakujem dve dami ( saj veste, močnejše postave, svobodnih nazorov, v najboljših letih ). Lahko se zgodi, da me mal povprašajo kako naj se oblečejo. Obleka naj bi bila primerna priložnosti ( silvestrovanju ). Bila naj bi zadosti slovesna, po drugi strani naj omogoči tudi mal svobodnejše obnašanje, plesanje na mizi ( recimo ).Kaj naj jim svetujem?![]()
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 08.dec 2009 07:03Ežoj, pa prt obvezno z mize pospravi, da jima ne zdrsne![]()
![]()
![]()
Evo, to je na kulinariki tipično: rabim nasvet glede oblačenja, svetujejo mi vse drugo ( pa kakšna mora bit miza, da se štikla ne zatakne, pa prt dol ) edino klaudija, hvala.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova potica po receptu moje mame

Pašta s pivom in slanino