9. dec 2009 10:57
Ežoj, posipavam se s pepelom. Medtem sem ti napisala celo nekaj namigov in se je stvar sesula pri pošiljanju. Ajoj.
9. dec 2009 10:57
Ežoj, posipavam se s pepelom. Medtem sem ti napisala celo nekaj namigov in se je stvar sesula pri pošiljanju. Ajoj.
9. dec 2009 11:22
Mad Men so zakon (rebound fenomen na politično nekorektnost pojavljanja akta kajenja v medijih), tale zadnji modni nasvet si bom pa sprintala in obesila na steno v funkciji zimskih antidepresivov (poleg nečesa, kar sem dobila včeraj po ZSju, pošiljateljica bo že vedela, kaj imam v mislih:))))))) Čeprav mislim, da si pomotoma izpustila Jacka Nicholsona v Čarovnicah iz Eastwicka, tiste njegove cunje so bile tudi zakon :)))))))))
9. dec 2009 11:42
| proxima je napisal/a: |
| Mad Men so zakon (rebound fenomen na politično nekorektnost pojavljanja akta kajenja v medijih), tale zadnji modni nasvet si bom pa sprintala in obesila na steno v funkciji zimskih antidepresivov (poleg nečesa, kar sem dobila včeraj po ZSju, pošiljateljica bo že vedela, kaj imam v mislih:)))))))Čeprav mislim, da si pomotoma izpustila Jacka Nicholsona v Čarovnicah iz Eastwicka, tiste njegove cunje so bile tudi zakon :))))))))) |
Ma punce, na kulinaričarke se pa človek res lahko zanese. In ežoj, a si videl, kako tema lahko lepo zaide od nasveta za silvesrsko toaleto do zimskih antidepresivov ...![]()
![]()
10. dec 2009 7:11
Ežoj, predlagam dekolte do popka, naprej pa nič. Imaš v rezervi kakšne japonske kroglice (glede na to, da bosta dve dami...)? ursula-ce
10. dec 2009 8:56
Ursula, glede obleke si verjetno mislila nekaj v temle stilu (zeleni Versace), a ne? http://jlofashion.blogspot.com/2008/03/jennifer-lopez-in-ver Vendelina jr.
10. dec 2009 9:09
Mene pa zanima, kako so kaj letos v modi ponči? Kratkih plaščkov že imam vrh glave (jih nosim celo življenje), dolgi plašči pa mi sploh niso všeč. Hvala za odgovore! ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^ Sporočilo je spremenil(a) mambica dne 10.dec 2009 09:10
10. dec 2009 9:18
Niso. To ne pomeni, da če ti ta kos ustreza in če ga rada nosiš, da ga pa potem, ker ravno ni posebej moderen, ne "smeš" nositi. Problem tega kosa je v tem, da ni posebej praktičen v smislu, da omeji gibanje rok (da o tem, da je slačenje tega kosa en cel manever) in potem je s pončem težko nositi torbice in vrečke, težko je šofirati...in zaradi tega ga potrošniki malo ignorirajo. S pončem se da lepo sedeti na konju in si ogledovati planote južne Amerike (roke imajo manj gibanja), malo manj udobno je pa ves čas odpirati in zapirati torbico, vleči ven mobilca in ključe in kartice. Drugače pa spadajo ponči, pledi, štole v kategorijo oblačil za prehodni čas oziroma za jesen, oziroma za tam okoli 10 stopinj nad ničlo. Nižje temperature pa zahtevajo kakšen bolj slojevit ali pa bolj kompakten vrhnji kos. Vendelina jr.
10. dec 2009 11:37
a ima katera kako sliko za kakšne "univerzalne škornje" za vsakodnevno nošenje na hlače, krilo.... cinci
10. dec 2009 12:22
| cinci je napisal/a: |
| a ima katera kako sliko za kakšne "univerzalne škornje" za vsakodnevno nošenje na hlače, krilo.... cinci |
10. dec 2009 13:10
Ni mi jasno, kako navlečeš nase kaj takega: http://4.bp.blogspot.com/_StfQ_dy7LhQ/SdP0IlPoYHI/AAAA korenckovaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kitajski rezanci s piščancem

Ribja juha s testeninami