| ursula-ce je napisal/a: |
| sem se oblačila pri Josephine collection, ursula-ce |

Slivove rožice
| ursula-ce je napisal/a: |
| sem se oblačila pri Josephine collection, ursula-ce |
| Desanka je napisal/a: |
| RadaJem se strinjam. V tej jesenski kolekciji je ena ženska prav grozljiva s tistimi botoxiranimi ustnicami. Modeli so definitivno (v poletni kolekciji) narejene preveč seksipilno (za moj malce bolj puritanski okus delujejo vulgarno). Desanka |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Vanjič, jaz sem opazila, da je ob shoe-coin na desni strani tudi clip Nao Me Ame...in sem potem takoj poiskala še Jennifer in Marca in, ker se nismo mogli odločiti, katera verzija je boljša,.... sem posledično zapekla jutranje rogljičke....Auč. Vendelina jr. |
Vendy... sem se nakrohotala do solz... točno to sem naredila tudi jaz, vendar sem prismodila piškote. ![]()
| RadaJem je napisal/a: |
| Meni pa niso všeč ta oblačila od Josephine. Pa make up manekenk je obupen. |
![]()
![]()
se strinjam z obema stavkoma, samo se nisem hotela oglasiti prva. Cunje me spominjajo na 80-ta leta. Ja, ja, saj vem kaj boste rekle! Moda se reciklira, ampak vedno je na novo izumljena, načeloma lahko ugotoviš, a je artikel nov ali star. Vsaj materiali se spremenijo. Kljub temu, da sem tako daleč od puritanije kot od Kitajske, se mi zdijo oblekice ne samo seksipilaste (Wow, kakšna beseda), ampak celo pocetniške. Z eno lepo besedo: Wanna be. Make-up je po moje in če pogledam katerekoli modne revije, zgrešen.
Perje pa danes lahko leti, je petek, trinajstega!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slivove rožice

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami