Jabolčna pita s kokosom
Bistvo je v tem, da najprej ne veš, kaj gnete. NA obrazu ima tako zadovoljen izraz., da na kruh sploh ne pomisliš.
Sem pa bila pretresena nad reklamo za Tefalove ponve z odstranljivim ročajem, kjer psiček zacvili. Za bruhat...
F r i n aA ve tole o peku resno?????? Jaz ga gledat ne morem.....![]()
![]()
![]()
lp
cervus| frina je napisal/a: |
Bistvo je v tem, da najprej ne veš, kaj gnete. NA obrazu ima tako zadovoljen izraz., da na kruh sploh ne pomisliš. Sem pa bila pretresena nad reklamo za Tefalove ponve z odstranljivim ročajem, kjer psiček zacvili. Za bruhat... F r i n a |
Vendy, ko si začela tako noro pisat o gnetenju, sem za hip pomislila na kaj čisto drugega... ![]()
| elaphus je napisal/a: |
A ve tole o peku resno?????? Jaz ga gledat ne morem..... lp cervus |
Saj ni pomembno, ali ga lahko gledaš. Pomembno je to, da ima izrazit erotični podton, ki se ga res malce prestrašiš. Gre za odličen scenarij kulinarčne predstave.
Zanesljivo so to kadri, ki veliko bolj erotični, kot zanikerno one Arturja v vsej svoji skromni vsiljivi pojavnosti.
F r i n a
Torej, k mojemu zgornjemu postu sem pozabila napisat obrazložitev: pek mi izgleda kot pomaziljen android, ki je sprogramiran za to, da zrajca (a se taka beseda lahko napiše na forum? Če se ne sme, me, prosim, cenzurirajte) Tejo Stuša. Ona pa, kakor da se tega boji.
lp
P.s. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči