Bujta repa
| ežoj je napisal/a: |
| <>PS: ni slabše jedi, kot so premal skuhane testenine ki jim nekateri pravijo al dente..................... |
Edin včeri mi ni blo jasno a je bilo tisto z jagodami namesto rulade ali je bila ponesrečena Pohorska omleta?Stran pa ne bomo metal
japaja[/citat]
Tisto je bila jagodno smetanova prepognjenka :)
Jaz sem se na Valentino nekako navadila (sicer težko, a sem se), njega pa ne prebavljam, ker je vzvišen važič. Ali kot je rekel en kolega stran nazaj: ker je smotan ![]()
![]()
Zame je zakon Damijan. Preprost in simpatičen fant. Vse ostalo je en kič.
mejačka| mejačka je napisal/a: |
Zame je zakon Damijan. Preprost in simpatičen fant. Vse ostalo je en kič. mejačka |
Ker je še vseeno zanimivo gledat kuharske oddaje iz katerih se lahko kaj novega naučiš. Saj Nigella mi gre tud na živce z opletajočimi lasmi in rokavi, ki jih pomaka v juho, pa jo vseeno včasih pogledam. Če je ne bi, ne bi znala (oz. ne bi dobila ideje) za naredit ice cream cake with butterscotch and chocolate sauces :) njami...
saša
Sporočilo je spremenil(a) spagon dne 31. 2010 14:56
japaja, tole mi je bilo pa všeč.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bujta repa

Gratinirani svaljki