Prav imaš, Rimljanka, me prav zanima, kako bi inšpektor ocenil npr. rezalca pršuta na svoji stojnici na kmečkem prazniku, ki bi si med deljenjem rezin nenehno segal v lase ali kuharico, ki bi v kotel jote skorajda namakala ogromno ogrlico![]()
.

Prav imaš, Rimljanka, me prav zanima, kako bi inšpektor ocenil npr. rezalca pršuta na svoji stojnici na kmečkem prazniku, ki bi si med deljenjem rezin nenehno segal v lase ali kuharico, ki bi v kotel jote skorajda namakala ogromno ogrlico![]()
.
| helenag je napisal/a: |
| Pa oprostite, tule v provinci ne vemo, koliko Slovencev si pa lahko privošči takle nakup na tržnici ,kajvem kaki rakci pa argentinski paradižnik pa celi šopki rož...eni z delavsko plačo morajo kuhat vsak dan... helenag |
[citat=--japaja--]Ali morda zamujam trende? Sem pa že z rokami jedla solato in torto razlomila namesto zrezala in na desertni krožnik naložila paštafižol (ker je druge posode zmanjkalo)... oh ja, vse sorte je že blo... sam nisem dala tega na televizijo in bi bilo videti, kot da je tako prav..? japaja
Točno, zamujaš trende, zato, ker tega nisi dala na televizijo!!!!!!! ![]()
![]()
![]()
lp
P.s. In ker je japaja rekla, naj napišemo, če vidimo kaj pozitivnega - evo, jaz napišem, da mi je Valentina zeloooo luštna (ne simpatična - vsaj v tej oddaji mi ni - na, spet šimfam
).
Pa če ste že pri trendih, kako kaj kaže s prti? A jih dodo ukinili? A bom jaz prišel kot supermoderen, nekateri ( saj vemo kateri ) bodo pa izpadli kot kakšni kmetavzerji.
ežoj| japaja je napisal/a: |
| Me veseli (res), da je komu oddaja tudi všeč. Da je zelen paradižnik karcenogen, okej, punce (in fantje) takoj vso srbsko al kakšno že solato stran zmetat pa bohnedej tiste zelene paradajze zdele še kej vlagat. Čao! japaja Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 30. 2009 12:40 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Browniji s temnim pivom

Pohorska omleta