Domači sladoled za vroče poletje
Bravo Gartner! No, ko boš kumare "natauhal" in pripravil, pa še kaj poslikaj za v album, da bomo videli, kako se stvari streže (vidiš, jaz sem bila do sedaj prepričana, da uboga kumara razen "usnjene" kože in drobovine, ter nekakšnih "trakov", v notranjosti nima nič takega, kar bi se dalo uporabiti še za kaj drugega kot za vabo na trnku).
Za vse vas, ki imate radi ribiče:
Atina| gartner3 je napisal/a: |
| Mojca, če si tudi ti kaj ribiča ti lahko svetujem, da je to belo meso-mišica DALEČ najboljša vaba za orade.LP, Gartigartner3 |
Ja, vem (tudi če nisem ribička), mož in sin sta kumare pogosto "mrcvarila" v te namene - ko ni bilo iglice za zobatca, sta pa na kumare lovila ušate ali orade. Ampak res si niti od daleč nisem predstavljala, da se iz tistega, na videz žilavega mišičnega tkiva, lahko naredi tudi kaj užitnega za nas
.
| Atina je napisal/a: |
Za vse vas, ki imate radi ribiče: http://www.youtube.com/watch?v=QELMB51fXZo&featu Atina |
Hvala Atina, rada imam ribiče, ribe, pokojna gospa Majda je pa sploh ena mojih najljubših slovenskih pevk!
| japaja je napisal/a: |
| Grem naprej raziskovat, pa prmejduš, če že iz kranjske klobase ne znamo tapravega biznisa narest, bi pa lahko vsaj iz Piranske klobase kej naredl? |
![]()
![]()
Tako se govori!
Samo ne preveč naglas, da nam politiki (naši in sosednji) ne bodo načrtov pokvarili s premikanjem meje na morju, kar bi utegnilo kumare tako zmesti, da ne bi več vedele ali so iz Piranskega zaliva
ali iz "Savudrijske vale" ![]()
![]()
.
PS. Japaja, če boš rabila kelnersko kolegico, se pa tudi jaz javim
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači sladoled za vroče poletje

Korenčkova juha