Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
| Jelenckova je napisal/a: |
| Potem pa kupi tiste barve v tubi v Šparu, jih zmešaj s sladkornim oblivom (sladkor v prahu, malo vode ali limoninega soka, da dobiš takšno gosto tekočo zadevšno) in nadevaj v vrečico. Nato odreži vogalček in piši. Tako jaz okrašujem medenjake za novo leto.
Jelenckova |
V trgovini imajo tudi že stojala za večnadstropne torte. Za 4 nadstropno (ena zraven druge ne ena nad drugo) je 35€ - se mi zdi ugodno.
[citat=--katka lopatka--]
V trgovini imajo tudi že stojala za večnadstropne torte. Za 4 nadstropno (ena zraven druge ne ena nad drugo) je 35€ - se mi zdi ugodno.
V Pekarni Vrhnika je stojalo za 7 nadstropno torto (z možnostjo različne postavitve). Na stojalu je lahko od 3 - 7 tort, 55 €. Tičina v akciji (če le je v igri malo organizacije in dobre volje) pride tudi pod 7€ - dobre kvalitete.
Tako da, se mi ta nova trgovina niti ne zdi tako blazno poceni. Čeprav jo bom obiskala, da vidim še druge cene in kavliteto ![]()
Lp
Spet sem zabluzila s citatom ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Rižek z lososom