4. sep 2009 7:28
Kratko poročilo:
Trgovinica se imenuje Bon Bon & Chocolate (v prostorih VIDAU in DANEU), njen sedež je v Trstu na glavni ulici Via Carducci. So glavni toobmočni ponudnik slaščičarskega materiala. Sedaj torej odpirajo trgovino tudi v LJ.
Polovico izdelkov, po klepetu z gospo v trgovini, še ni na policah. Sem bila pa radovedna in me je peljala v ozadje trgovine, kjer imajo še ogromno neodprtih škatel in artiklov. Zagotovila mi je, da bodo imeli praktično vse, kar me punce potrebujemo :) Imeli bodo tičino maso na kile, prav tako marcipan in giandujo (lešnikovo maso). Marcipan bodo imeli tudi v že pobarvanih variantah. Tekoče barve po 600 ml bodo tam okoli 2€ (pestra paleta odtenkov), imeli bodo tudi barve v prahu, spreje, raznobarvna pisala (to vse sem videla v škatlah).
Cene le-teh izdelkov še niso na voljo, so samo za tiste, ki so na policah. Zdijo se mi zmerne oz. primerne našim razmeram (če nekako rečemo, da je PV malo zasoljena, sveisvašta pa poceni, smo tu nekje vmes...) Tudi za rožice je cena zadaj, tako kot pravi spela. Imajo jih pa v raznovrstnih oblikah in barvah, kar simpatične so.
Moramo počakati še kak teden, dva, pa bo slika ponudbe že bolj realna. Spletne strani nimajo, tudi italijanske ne.
Končno smo dočakali nekaj takega tudi v LJ! Sem happy :)
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5