Prosim za kakršenkoli predlog ali nasvet v zvezi z dopustovanjem na Malti.
daga
Prosim za kakršenkoli predlog ali nasvet v zvezi z dopustovanjem na Malti.
daga
Comino je 3. otoček................Vendelina jr.
Na Gozu vozijo izključno stari angleški busi, tisti z nosovi,...................Malta pa mi je ostala v spominu (konec avgusta) po rumenem, malo okrastem odtenku vsega - take so njih kamnine, tak je njih prah,.....po neskončno zasvinjani zlati plaži...............in po ribah, lampuki jim rečejo, ki jih začno konec avgusta loviti in so njihova, menda, posebnost. No, rekli so nam pač tako.....dobre pa so bile.
Je bil hec, ko so nam v eni taverni, kjer smo imeli večerje, bivali smo v enih apartmajih (skupina mladih s spremstvom), rekli, da bi nam postregli za večerjo naslednji večer z ribami, če lahko. Seveda smo bili zelo za. In so, v zadregi, dodali, ja, ampak te ribe imajo - kosti. So očitno imeli kake čudne izkušnje s čudnimi gosti. No, mi smo bili zelo zadovoljni z njihovo hrano in njihovim odnosom do nas. Daleč nad nivojem v onih velikih hotelih, kjer so živeli in jedli mladi drugih skupin (no, maturanci so to bili), nam so kuhali res na nivoju in prav vsakega vprašali, če je ostalo kaj na krožniku, če je kaj narobe in če prinesejo morda kaj drugega............
Se pa ne spomnim, v katerem mestecu je to bilo, vsekakor v nobenem večjih. Sem takrat razmišljala, da bi šla zasebno na Malto nekje za 1. maj ali še prej, ko vse cveti............
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grški pita kruh

Pasta iz ingverja in česna