Resnica o prašičji gripi
| gasperp je napisal/a: |
| Znanstveno je dokazano, da se noben virus z živali ne prenaša na človeka (razen, če je žival samo prenašalec). Vgasperp |
Kje pa so navedeni ti znanstveni dokazi? Mi lahko navedeš relvantne vire, prosim.
Pa ne ga lomit, KaTeK_x3!
Jaz si pa samo želim, da bi bila viška zdravil, o katerih govoriš tista za Alzheimerjevo bolezen, Parkinsonovo, Multiplo sklerozo, raznorazna rakasta obolenja, sladkorno, obolenja ščitnic ipd. Pa da ne bo pomote, za sladkorno bolezen še vedno ni zdravil. tisto kar obstaja je samo v pomoč telesu, da koliko toliko funkcionira.
No, ni vse tako zelo črno.........................je le treba (marsi)kaj vedeti o boleznih......... primerjati bakterijsko bolezen in diabetes, kar se tiče zdravil? Ne, ne gre. Pozdraviti diabetes bi pomenilo, da bi telo spet imelo celice, ki proizvajajo inzulin. In to ni tako lahko (no, vseeno je težko) kot narediti zdravilo za eno bakterijsko bolezen. Kjer gre v bistvu za ubijanje (ali vsaj preprečevanje razmonoževanja) bakterij. In prav vse pač ni v zaslužkih, no.
Da se razumemo, veliko delajo na tem, da bi vzgojili beta celice trebušne slinavke, matične celice dajejo upanje....realno upanje.
In še mimogrede: medtem, ko z antibiotiki pobijamo ene bakterije, druge izkoriščamo, da nam pridelujejo inzulin, recimo. Oboje je v domeni farmacevtske industrije.
Rimmy, saj veš da se jaz nič ne pritožujem nad farmacevtsko industrijo. Več kot jasna mi je razlika med boleznimi. Meni samo ni jasno, da se nekateri kar naprej pritožujejo nad farmacevtsko industrijo, vsi pa tako ali tako rabimo zdravila. Če ne redno, pa vsaj občasno. In nekateri jih pošteno izkoriščajo.
Pa naj imajo dobičke. Namesto pritoževanja nad njimi, naj tisti raje par evrov vložijo v to inustrijo, pa si ga bodo delili. Spet, brez zamere.
Ni letelo nate, Vanja, saj veš................
| rimljanka je napisal/a: |
Ni letelo nate, Vanja, saj veš................
|
Se mi je zdelo... ![]()
Sem med prebiranjem Newsweeka spet naletela na reklamo (na treh straneh!!) za zdravilo na recept, ki menda izboljša rast trepalnic!
Nekje sem pred par meseci prečitala, da so prišli do tega "zdravila" po naklučju, ko so ga testirali za nekaj drugega. Glede na to, da je cena $125/na mesec in da dvomim, da bo zavarovalnica plačala, se bom držala svoje maskare za nekaj več kot $4 na 2 meseca.
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)

Pohorska omleta