Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
- le zakaj zakaj se večina tem sprevrže v nekaj...čudnega?
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
Sele zdaj sem prebrala vse komentarje in ne bom "komentirala "...matildine torte so mi bile od nekdaj enkratne njena skromnost pa tudi. Najbolj pa mi je vsec to, da je link objavila Katka,ki je tudi sama mojstrica, ampak se zna prav iskreno veseliti uspehov drugih. Bravo obe!!!!( osebno pa ne poznam nobene, da ne bo izzvenelo kot poceni reklama.)
| lidka je napisal/a: |
| ................................................................................... ........................................................................................................ He, he. Pa te sploh še nisem v živo videla, da ne bo katera mislila... .......... ..................................He, he...lidka |
Kaj pa če bi je povabili na kavo ( pa še eno poznam, ki bi šla zraven )?
Pa če že imam besedo, pohvale tudi z moje strani za Matildine torte. Odločil sem se da takih izdelkov več ne hvalim, saj sami izdelki govorijo sami za sebe. Primerjave v stilu te so boljše, so mi deplasirane, kot bi rekel : Klavirski koncert Šostakoviča je boljši od Mozartove etude ( upam, da nisem kakšnega kozla ustrelil, da to obstaja)........... Rekel bi še, da je tukaj ena skupina žensk, recimo deset, katerih izdelki po vizuelni plati odstopajo, mi ostali pa smo ( v primerjavi ) manj ali več uspešni amaterski cukrpekerji.
Pa če že imam besedo ( 2 ),
mi ne da miru, če angeli imajo zobke, a pol imajo tudi ritko in tudi kakšen organ na sprednji strani ( oprosti Matilda )?
Jelenčkova, ne vem, če bo matilda videla, ker na veliko peče torte :), pa ti bom kar odgovorila v njenem imenu - laski pri angelčku so stisnjeni čez stiskalec z okroglimi luknjicami in naviti na zobotrebec.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem

Domači prijatelj z orehi in čokolado