Mamamia, a to sta tista dva policaja, ki sta se potem spomnila, da postavita radar in poslušata radio, ki bo povedal 'radar stoji v vasi ...', da bosta vedela, kje sta? ![]()
![]()
![]()
Atina
Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 05. 2009 13:35Mamamia, a to sta tista dva policaja, ki sta se potem spomnila, da postavita radar in poslušata radio, ki bo povedal 'radar stoji v vasi ...', da bosta vedela, kje sta? ![]()
![]()
![]()
Atina
Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 05. 2009 13:35Čaki mal, če greste pa Vendy, ežoj in japaja na kofe, potem bi šla pa jaz tudi zraven, mislim da ustrezam kriterijem - se ne bom našminkala pa ežoj se bo lahko z mano pogovarjal o Oshkoshu, edino z ono-ki-je-ena-druga-pa-je-bila-prej-kot-japaja-ampak-zdaj-je-druga še ne vem kaj bomo... to ste tako zakomplicirali, da ne vem če ne bi zraven povabili še matilde, ker je to konec koncev njena tema, pa smo jo totalno zasmetili (ampak jaz bi šla z matildo tudi na kofe
)...
Zdaj pa jaz več ničesar ne vem. Na koncu se bo še izkazalo, da Japaja misli, da je Matilda, Ežoj misli, da je Vendy, nakar se zna zgoditi, da bo Tulka ugotovila, da je v bistvu jaz ... Ste tako zakomplicirali, da komaj še sledim tem identitetam. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa to je boljše kot kak film!
Atina| Atina je napisal/a: |
Zdaj pa jaz več ničesar ne vem. Na koncu se bo še izkazalo, da Japaja misli, da je Matilda, Ežoj misli, da je Vendy, nakar se zna zgoditi, da bo Tulka ugotovila, da je v bistvu jaz ... Ste tako zakomplicirali, da komaj še sledim tem identitetam.
|
Mejdun, da si mi že ves čas nekam sumljiva...
ne vem, če ne boš morala še ti na kofe, da se tole vse skup nekako razčisti...
http://jagode-zavri.blogspot.com/
Matilda, za tele zadnje tri tortice
! Pa kako ti rata take detajlčke, kot so gumbki na bodiju za novorojenko,pa vzorčki na "pleteni" jopici, pa tisti "divji" valovi pri gusarjih naredit?
Samo gledam in se čudim...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko

Veganski narezek z nachosi