Iščem ideje, kaj podariti za krst povabljenim. Tradicionalno se da sicer konfete, a jaz bi nekaj naredila sama.
LP
Iščem ideje, kaj podariti za krst povabljenim. Tradicionalno se da sicer konfete, a jaz bi nekaj naredila sama.
LP
Pri nas smo bili čisto netradicionalni in smo to zadevo kar spustili. So mi pa kaki glineni spominki a la anglečki varuhi izredno simpatični.
Loni MakaroniKje boš pa potem našla čas za izdelavo? Jaz sem dotične angelčke kar nekje naročila, samo ne me vprašati, kje, sem se zmenila kar v Lj na rokodelskih štantih.
Če pa že mora biti cunjca, pa naredi kaj v pot pourri stilu, bodo imeli pa dišeče vrečke za v predal z gatkami in štunfki. Ta bo vsaj uporabna in ne bo šla med praholovce. Škoda, ker se nisem lani tega spomnila, svojo kariero botrstva sem (upam vsaj) zaključila, trije fantiči so čisto dovolj.
Loni Makaroni
In iz česa boš naredila pot pouri? Večina rastloin zanj primernih sploh še ne cveti, pa z nabiranjem in sušenjem je veliko dela.....................
Pa dobi se tudi že v majših žakeljčkih za kupit, mislim, da bi moralo biti celo v hipermarketih ali pa v Lesnini, Rutarju...tam pri svečah nekje, če se ne motim.
Sicer pa, dragaTadeja, naj te na tem mestu lepo pozdravim
.
Jasno, da se dobi kupljen, ki obupno umetno diši, pa še pobarvan je umetno. No, vsak po svoje pač. zame je potpuri pač nekaj, kar naredim sama............
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Pure svedri s paradižnikom in baziliko