Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
(mimgrede, evo pa mi je zdele "ušlo iz glave" kdo je napisal, tisti, ki je napisal tudi Cico v metroju no, skratka, obstaja ena luštna knjigica z naslovom Vaje v slogu, kjer je en skrajno vsakdanji dogodek opisan na 99 različnih načinov. in za nobenega ne moreš rečt, da ni resničen)japaja[/citat]
Queneau je bil. Raymond Queneau, si me spomnila nanj in sem šla po knjigo pa sem spotoma naletela na Barbaro Pym, Je mogoče tu še kakšna njena fanica? Bom poskusila še na bralnem forumu.
nolaDa se povrnemo k temi: mis.... ne vem česa že. Ravno se je končala oddaja na pop tv o misicah. Gledal zadnjo polovico in kolikor sem videl, to so ene zelo brihtne punce, le ljudje so žleht, kolikor sem jaz razumel.![]()
| ežoj je napisal/a: |
Da se povrnemo k temi: mis.... ne vem česa že. Ravno se je končala oddaja na pop tv o misicah. Gledal zadnjo polovico in kolikor sem videl, to so ene zelo brihtne punce, le ljudje so žleht, kolikor sem jaz razumel. ežoj |
Ežoj, moja tašča in njena prijateljica sta mi malo prej, med pletjem na vrtu, razlagali, da je pri miss Universe bolj kot lepota pomembna splošna razgledanost, inteligenca in še nevemkaj. In jaz sem rekla (na podlagi začetka tele teme) " A reeeees????"
Ja, prav imaš, Ežoj ... (nekateri) ljudje smo![]()
![]()
.
Zdaj pa že fejst najedaš s to svojo farško obremenjenostjo, punči...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Enostavna zelena juha