Miss universe 2009 slo

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

14. maj 2009 21:52

Da se povrnemo k temi: mis.... ne vem česa že. Ravno se je končala oddaja na pop tv o misicah. Gledal zadnjo polovico in kolikor sem videl, to so ene zelo brihtne punce, le ljudje so žleht, kolikor sem jaz razumel.

ežoj

masaj  

član od: 20.1.2009

sporočila: 21

14. maj 2009 22:18

Vendelina jr.,nimam neizmerne želje iskati notranjo lepoto,ki se skriva za povešenimi joški in odvečnimi kilogrami.hotel sem povedati koliko danes pomeni in je pomembna sama lepota pri ženski kljub temu,da se ne spozna na neko osnovo,ki naj bi si jo pridobila v šoli!!!!Je pomembneje kako izgleda in kako bo nastopila na odru,kljub temu,da je pred njo še nekaj šolanja in trdega dela? večina teh deklet se zanaša na svojo lepoto in na to kako bi uspela na tem področju...kar se pa tiče povešenih jošk in odvečnih kilogramov(na splošno žensk,ki se dan za dnem ne obremenjujejo s temi problemi)lahko povem in še marsikdo,da so to preproste ženske,ki o življenju nekaj vedo in jim ni na prvem mestu samo lepota,imajo humor in seveda 5 ali 10 kilogramov preveč pa so punce od fare in je v njihovi družbi prijetneje kot v družbi deklet ki imajo na sebi na tone pudra in so naličena tako močno,da bi jih brez tega težko prepoznal.....in da še ne zna odgovoriti na osnovna vprašanja.....hvala lepa,potem je res taka,ki bi jo imel samo za eno noč masaj

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

14. maj 2009 22:52

ežoj je napisal/a:

Da se povrnemo k temi: mis.... ne vem česa že. Ravno se je končala oddaja na pop tv o misicah. Gledal zadnjo polovico in kolikor sem videl, to so ene zelo brihtne punce, le ljudje so žleht, kolikor sem jaz razumel.

ežoj

Ežoj, moja tašča in njena prijateljica sta mi malo prej, med pletjem na vrtu, razlagali, da je pri miss Universe bolj kot lepota pomembna splošna razgledanost, inteligenca in še nevemkaj. In jaz sem rekla (na podlagi začetka tele teme) " A reeeees????"

Ja, prav imaš, Ežoj ... (nekateri) ljudje smo.

Mojca

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

15. maj 2009 7:37

Masaj ni vse v lepoti, ampak že v osnovni urejenosti, jaz mam tudi 10 kg več, pa jih znam nosit. Pa to da se človek zna obleči trenutku primerno. Začetnica

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

15. maj 2009 8:26

Masajči, tale tvoj farški pogled na ženski svet me pušča čustveno hladno. Vendelina jr.

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

15. maj 2009 8:33

Zdaj pa že fejst najedaš s to svojo farško obremenjenostjo, punči...

tulka

neznan uporabnik

15. maj 2009 8:41

pa sej masaj ni farški. bi tut on imel punco za eno noč. japaja

neznan uporabnik

15. maj 2009 9:00

imam pa nagradno vprašanje brez nagrade: katero je glavno mesto Države, ki je ni in je nikoli ne bo? japaja

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

15. maj 2009 9:17

Joj, tulči....ti imaš eno neverjetno sposobnost, da stvari tako obupno dobesedno prebereš, da ti potem smisel uide. Evo, razlage označevalca "farško, farški, farška": To je oznaka kulturne prakse (in tudi njenih učinkov), ki raznovrstne posameznike sili v en kalup povprečja. Pa ne samo to, ta praksa razlaga, da je "biti v zlati sredini in ne izstopati" tisto, kar je iskano, zaželeno, najboljše (vraga je povprečje najboljše, to je oksimoron). In ta praksa gre potem še naprej in sicer vsakič negativno ovrednoti vsakogar, ki se taki praksi ne ukloni, da ne govorimo o antagonizmih do tistih, ki tako prakso odkrito in nedvoumno zavračamo. Praksa, ki sporoča, da "je najbolje biti neopazen in tak kot vsi v povprečju in na sredi" in ki hrkati ne sankcionira zelo sovražno nastrojene govorice, vstilu "pa kwa pa tale misle, da je kej bulš ud nas" bo vedno reproducirala množice ljudi kratke pameti. Če bo taka praksa v eni skupnosti prevladujoča, potem ta skupnost nikoli ne bo videla zelene veje ne lepih dni ne raja ne zemlji ne nič.....ker pač znotraj sebe ne bo zmogla generirati presežkov. Če se bo pa kak presežek slučajno pojavil, ga bodo pa tako ali drugače izobčili. Besedo "farška" uporabljam zaradi tega, ker se je ta terminus v slovenščini začel pojavljati od časov moderne naprej in označuje točno to, kar sem v prejšnjih stavkih na kratko pojasnila. Pač nismo našli boljše. Je pač aktivnost cerkve v tistih časih eksponentno izvajala prakso ukalupljanja in izključevanja. In tu-pa-tam se najde recidiv (prepuščam vsakomur, da premisli, koliko je teh recidivov), ki kaže, da se še niso vsi emnacipirali od takšne prakse. Ni pa farškost zgolj praksa znotraj cerkevnih in verskih zadev. Tudi v posvetnem se ta praksa ves čas dogaja. Evo, tulči, a si poštekala, ali pa rabiš še? Tisto o "ne najlepših puncah, ki so ad definitionem duhovite in fejst za pogovarjati se" in o " lepih, ki se jih brez pudra ne spozna"...hja, kolega, če se ne upaš ogovoriti lepotice in iščeš po segmentu sivkastih mišk (in potem ta segment definiraš kot edini pravšnji), ker je tam manj verjetnosti, da dobiš košarico...zaradi tega pa še ni treba delati eseja. Drugače sem pa mnenja, da so ženske lepe ali pa to niso. Kile in leta nimajo nič s tem. Vendelina jr.

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

15. maj 2009 9:21

japaja je napisal/a:
imam pa nagradno vprašanje brez nagrade: katero je glavno mesto Države, ki je ni in je nikoli ne bo? japaja
Ali ima Neverland glavno mesto? Tam sem pustila Petra, ker ni hotel odrasti. Vendy. Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti