Da se povrnemo k temi: mis.... ne vem česa že. Ravno se je končala oddaja na pop tv o misicah. Gledal zadnjo polovico in kolikor sem videl, to so ene zelo brihtne punce, le ljudje so žleht, kolikor sem jaz razumel.![]()

Da se povrnemo k temi: mis.... ne vem česa že. Ravno se je končala oddaja na pop tv o misicah. Gledal zadnjo polovico in kolikor sem videl, to so ene zelo brihtne punce, le ljudje so žleht, kolikor sem jaz razumel.![]()
| ežoj je napisal/a: |
Da se povrnemo k temi: mis.... ne vem česa že. Ravno se je končala oddaja na pop tv o misicah. Gledal zadnjo polovico in kolikor sem videl, to so ene zelo brihtne punce, le ljudje so žleht, kolikor sem jaz razumel. ežoj |
Ežoj, moja tašča in njena prijateljica sta mi malo prej, med pletjem na vrtu, razlagali, da je pri miss Universe bolj kot lepota pomembna splošna razgledanost, inteligenca in še nevemkaj. In jaz sem rekla (na podlagi začetka tele teme) " A reeeees????"
Ja, prav imaš, Ežoj ... (nekateri) ljudje smo![]()
![]()
.
Zdaj pa že fejst najedaš s to svojo farško obremenjenostjo, punči...
| japaja je napisal/a: |
| imam pa nagradno vprašanje brez nagrade: katero je glavno mesto Države, ki je ni in je nikoli ne bo? japaja |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gravče Tavče ali Prebranac

Poletni svaljki z dimljenim lososom