Miss universe 2009 slo
Očitno bo moralo še veliko vode pod kakim mostom preteči, da bodo nekateri malo bolj odprti. Pa se bojim, da taisti, ki ves čas razlagajo, kako je v velikih zahodnih mestih fajn.......................ko je vse tako odprto, ko ni zaplankanosti...........
Tisto o "kao Slovenkah" pa je žaljivo, ja., pa nestrpno tudi.
Prepričana sem, da bi se isto zgodilo tudi pred 20-imi, 30-imi leti in prej. Vsekakor, veliko ljudem manjka tiste razgledanosti, ki je nekajkrat omenjana v temle forumu.
Dejstvo je, da je dosti bolj enostavno priti pred kamero kot je bilo pred 30-imi leti. Potem se tiste, ki si mislijo, da so najlepše, iz kakršnegakoli razloga najdejo na eni taki oddaji in po mnenju publike naredijo norca is sebe.
Nah ja, stupidity ni izključno ameriška. Po moje se zgodi nekaj podobnega povsod, le da so Američani potiskali kamere v obraze ljudi dosti prej, kot pa so jih v katerikoli drugi državi.
| kruhy je napisal/a: |
| Dej Ognjič ne razburjaj se in ne moraliziraj....Aniti08 dam prav! Meni je bilo dovolj, da so odprle usta?!?! Naj ti povem, da je tudi moj priimek na ić. In sem ponosna na svoje korenine, ki po očetu izhajajo iz Dalamcije. kruhy |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Nevzhajana orehova potica

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom