28. apr 2009 11:08
Danes sem planiral delat na vrtu, pa dežuje, obadve knjigi sem posodil, tako, da od branja ne bo nič, pa dejmo kaj napisat
.
Predvsem moram povedati, da tekmovanja za mis(tra) imam za žalitev homo sapiensa, ne le žensk ali moških.
Na povsem samoumeven odgovor, da ne bi spale z nekom, ki ga poznajo kratek čas, pridemo ( nekateri ) do sklepa da bi .........
Priznam, sem iz enga drugega časa, verjamem v nekatere vrednote, kot so ljubezen, zvestoba, čistost, morala........., vem starokopiten sam. Lahko my dier lady frend ne spoštuje te vrednote ( ali pa to za njo sploh niso vrednote ), lahko se bori za novo družbo, v kateri bodo fanti(možje) naskakovali punce(žene), kar na cesti ( seveda s kondomom, nekako tako kot to počnejo psi ), lahko to tudi sama počne, lahko se tudi vi ostali strinjate kako je to dober ( novi časi, pa amerika ), žal to ni moj svet in sem prepričan, da bo še zmeraj en kup punc in fantov zvestih drugim ( prej omenjenim ) vrednotam.
To sem mogel povedat, da ne izpade, da vsi mislimo, da je glavni moralni problem razdelitev kondomov......
ežoj