21. apr 2009 9:52
Te dame sicer ne poznam, ampak se mi zdi, da je ena ful OK oseba: zato, mamaF, iskrene čestitke in obilo kulinaričnih uspehov in seveda drugih zadovoljstev![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
21. apr 2009 9:52
Te dame sicer ne poznam, ampak se mi zdi, da je ena ful OK oseba: zato, mamaF, iskrene čestitke in obilo kulinaričnih uspehov in seveda drugih zadovoljstev![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
21. apr 2009 10:55
Vse naj, naj in vse dobro...
21. apr 2009 11:18
![]()
Vse naboljše in lepo praznovanje!![]()
21. apr 2009 11:41
Hvala, moji kulinarični kompanjoni in kolegice! Vaše lepe želje se že uresničujejo - pravkar je skozi luknjo med debelimi oblaki posijalo ![]()
![]()
! Metuljčki v trebuhu so tudi (mož za cel teden odsoten, šmrk), pa sva si že sinoči z Vanjo razne verzije "Besame mucho" pošiljali, v hiši je mir (otroka spravljena "na varnem" v šoli), torta stoji pokonci tako kot je treba, v naročju prede maček in moj ljubi rožmarin na vrtu tako lepo cveti! Res je lep dan danes!
Pa veste, da danes praznuje tudi gospa, ki jo imam zelo v čislih - njeno veličanstvo Elizabeta II. !![]()
21. apr 2009 11:47
Sliši se popolno! Da bo veliko takšnih dni! Vse najboljše, bejb! fresh
21. apr 2009 12:46
mamaF: ![]()
![]()
, pa če že praznuje tudi Beti, tudi na njeno zdravje
( čeprav sem ji mal zameril, ko se zadnjič, ko je bila v Slo ni nič oglasila ).![]()
21. apr 2009 12:52
Samo po moje, mamaF, se boš ti imela mnogo bolje, kot pa Elizabeta.... Vendelina jr.
21. apr 2009 13:03
Življenje je stkano iz tankih niti, ene so svetle, ene so temne. Važno je slabe pozabiti in iz malih smehljajev velike narediti. Važno je mavrico v jutru ujeti, v duši imeti večno veselje, z golo dlanjo roso ujeti… Pravzaprav je važno živeti, živeti… Vse najboljše
21. apr 2009 13:47
| ežoj je napisal/a: |
mamaF: ežoj |
Eh, se bom pa jaz enkrat namesto nje oglasila, ko bom kaj v tvojih koncih! Pa še pazit ti ne bo treba, kako mi daš roko al pa ljubčka![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom

Goveji golaž iz pečice