Če bi se pripravljali na kaj zares dramatičnega, bi gotovo ukinili naročila za pluska. Ker se lahko še zmeraj naročimo, sklepam, da v sredo še ne bodo zložili šotorov in pogasili ognjev.
nola
Če bi se pripravljali na kaj zares dramatičnega, bi gotovo ukinili naročila za pluska. Ker se lahko še zmeraj naročimo, sklepam, da v sredo še ne bodo zložili šotorov in pogasili ognjev.
nolaHaha, če bi bili v stilu nekaterih naših vrlih direktorjev, bi naročila pobirali še potem, ko bi ukinili stran
![]()
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije![]()
Jaz sem pa kar ponosna sama nase, da nisem čisto nič firbčna................. če mi verjamete.
| jade je napisal/a: |
[joj][joj]Jaz sem pa kar ponosna sama nase, da nisem čisto nič firbčna................. če mi verjamete. [jezik] jade |
jade pa firčna.... ne, nikoli ![]()
![]()
Jaz pa res nisem firbčna
(in glede na to, da se odvajam od kajenja in sem že tako napeta 100/h, še zaradi tega odštevanja vidim bele slončke z roza pikicami... kako se mam jaz fajn
).
Tole odštevanje po moje pomeni neko super presenečenje. V zadnjem času je bilo že zelo veliko izboljšav, tako da nevem kaj bi bilo lahko tako UAU..... mogoče pa videorecepti......bo še kdo probal ugibati...pa da vidmo![]()
Kaj pa če je vse res?
Jutri ob 12.00 bo vse jasno...
(ali pa oblačno
) ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vanilijeve rolice

Pica zvitki