Najboljši recept je se ne poročit, ne vem kaj si toliko belite glavo![]()
![]()

Poke skleda z lososom
Najboljši recept je se ne poročit, ne vem kaj si toliko belite glavo![]()
![]()
| iversonka je napisal/a: |
| Moji kolegi pravijo, da je če greš z punco (ženo) na zabavo, je to isto, kot če bi šel na morje in bi bil cel teden dež :) iversonka |
Zanimivo. Midva pa se imava super na zabavah, na katere greva skupaj. Ne tičiva ves čas skupaj, vsak gre naokoli po svoje, pleševa skupaj ali pa tudi ne, pri šanku je pač tako, na koga naletiš, zapoješ s tistim, ki ti je tisti trenutek pri roki, skratka se ne obnavšava zategnjeno in zadržano, ker sva skupaj, ampak sva takšna, kot sva sicer - vesela, s kozarcem v roki, razposajena, ne pa da bi moral eden od naju pazit na obnašanje, ker je drug blizu.
Res je tudi, da imava vsak svojo družbo, s katero občasno hodiva vsak zase ven, tudi na zabave, pa tudi doma se veliko zabavamo in mi zabave zunaj hiše niso edine, da si malo ventile sčistim. Tako da ni nujno, da je deževno vreme na zabavi, na kateri sta zakonca skupaj. Je pa zoprno, če se moraš pred zakoncem pretvarjat in kateri teži, da je pa zdaj res dovolj ... Uh, tega pa ne bi prenesla. Moj pa še posebej ne.
Mamamia
mamamia
| tumpika je napisal/a: |
| A pri totem parketi velja tudi obratno? Če JO dobro položiš ... pa to? Kak sn žleht, ha? tumpika |
Wooda Allen: Z obema svojima ženama sem imela smolo: prva me je zapustila, druga pa me noče.
Agatha Christie: Zakon, ki naj bi iz dveh naredil enega, je vse življenje trajajoč boj, da bi se pokazalo, kateri jetisti eden.
Michaal Douglas: "Ženska ob poroki upa, da se bo moški spremenil, pa se ne; moški ob poroki upa, da se ženska ne bo spremenila, pa se.
ali
Karl Farkas: Žena zahteva od mene nemogoče: pozabil naj bi, koliko je stara, vedno pa naj bi se spomnil na njen rojstni dan.
Zakonski jarem je tako težak, da ga morata nositi dva, včash celo trije. Alexandre Dumas ml.
Prvo leto zakona mož tako ljubi svojo ženo, da bi jo pojedel. Drugo leto mu je žal, da je ni. (Kitajski pregovor)
Zakon je kot obleganje trdnajve: tisti, ki so zunaj, bi radi noter, tisti znotraj pa ven. P.M.Quitard
Zakon je kot obisk v gostilni: vedno misliš, da si izbral najboljpše, dokler ne vidiš, kaj so dobili pri sosednji mizi. Bernd Stelter
Bigamoja pomeni imeni eno ženo preveč. Monogamija pomeni isto. Oscar Wilde
Ljudje pogosto sprašujejo, v čem je skrivnost najinega srečnega zakona. Dvakrat na teden si vzameva čas za obisk restavrcajie, ples, za nežnosti. Žena ob torkih, jaz ob petkih. Henry Youngman
Osca Wilde je špica.
Mamamia
mamamiaintiligentka, nehaj že s temi slovenceljni, no. Če sebe tako poimenuješ, se kar daj, nam ostalim pa pusti, da smo, kar smo in nam ne lepi etikete, ki jo je pritaknila, zlobno za marsikoga in žaljivo tudi, se ve, kdo. Ti pa samo še bolj neprimerno ponavljaš njen izraz.
Kakšen zakon imaš ni odvisno samo od tega kakšnega partnerja imaš ampak, kakšen partner si ti.
| inteligentka je napisal/a: |
| oj, super ste se razpisali... vse sem prebrala.. zanimivi odgovori, različna razmišljanja, nekaj dvomljivcev, humor itd... bravo bejbe in bejboti - ni za obupat nad slovenceljni - lahko ste tudi manj skrivnostni... mene zanimajo še tisti vzponi in padci... kako se dogajajo, rešujejo itd? inteligentka |
Ravno takle stil je v meni porajal dvome o pristnih namenih. Po njem sodeč živim sama v nekem čisto drugem svetu, dojemam stvari popolnoma drugače in bi bila vsaka primerjava izkušenj odveč.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poke skleda z lososom

Hrustljava solata