Birma
runo01, poglej na www.nevesta-gorica.com in www.butik-bella.com. Mislim pa, da imajo zelo svečane obleke, večerne, maturanstke. Za moj okus too much za birmo. Če hoče deklica bele hlače imaš ogromno možnosti za kombinacijo z raznimi tunikami, ki so letošnji modni hit - potiskane, enobarvne, prosojne,v kombinaciji s čipko... kot nalašč za mlada dekleta.Priporočam Modiano v trg. centru v Novi Gorici. Pa tudi s.Oliver ima lepo ponudbo.
Tanja05| bisagolf je napisal/a: |
| Pozdravljeni Sem sestrinemu sinu botra. In letos ima konfirmacijo oz. birmo. Odločila sem se, da mu dam denar. Zanima me vaše mnenje oz. če ste kaj slišali, koliko bi se naj dalo denarja. Ne bi rada dala premalo ali preveč. Vem, da bi se naj dalo toliko, koliko je sposoben dati vsak posameznik, me pa vseeno zanima vaše mnenje. Hvala za pomoč lp bisagolf |
Vprašaj sestro.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Svaljki v curry omaki z ohrovtom

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)