| jasnah je napisal/a: |
tudi jaz uporabljam Calgonit gel in alkoholni kis pri izpiranju.Posoda je čista in se lepo sveti ,najvažnejše pa je,da nimaš občutka ,da je ostalo na posodi preveč kemije. jasna2 |

| jasnah je napisal/a: |
tudi jaz uporabljam Calgonit gel in alkoholni kis pri izpiranju.Posoda je čista in se lepo sveti ,najvažnejše pa je,da nimaš občutka ,da je ostalo na posodi preveč kemije. jasna2 |
(Ne)kvaliteta kozarcev, ki najbrž niso taki, namenjeni za pomivalni stroj.
Vanja, za tvoj stari pribor bi bila najboljša zadeva ročno pomivanje z neagresivnimi sredstvi.
Glede kozarcev pa, mislim, da ima Sy prav.
Ne glede na trojne tablete ali take s štirimi učinki, v stroj vedno dodajam tudi tisto tekoče sredstvo za izpiranje posode oziroma da se sveti. In ne glede na to, ali perem na 40 ali 50 stopinjah, so kozarci svetleči in brez belih lis.
Vendar v tsroju perem zgolj običajne kozarce, za vodo in podobno. Kozarce za vino, konjak, žganje oziroma iz bolj finega stekla vedno perem na roko, kristal pa sploh (tega itak pod hladno vodo).
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Milijonska juha

Jabolčna torta