Tablete za pomivalni stroj
| harmonika je napisal/a: |
| meni pa so najboljše somat -te ta zadnje se mi zdi da res dobro umijejo-pa sem preizkusila že kar nekaj proizvajalcev a se kateri kdaj zgodi ,da seji ne odpre -ali prepozno odpre ta predalček za tablete in je tam povsod vse pacasto od tablete ? |
To se mi zgodi zgolj in samo takrat, ko kakšno posodo dam preveč na rob košare. In sicer na tistem mestu kjer se odpira predalček od tablet. Pač je posoda v napoto in se ne more odpret.
Sedaj imam Somat,z lidlovim nisem bila zadovoljna,ker ne splahujem posode ,samotrde ostanke dol poberem .Zato pričakujem da mi posodo dobro opere.
lp goga
| Loni je napisal/a: |
Claro v razgradljivi foliji, kupljene v Muellerju. Loni Makaroni [rozica] |
Mi smo imeli že malodane vseh znamk, vse so se dobro obnesle, vključno z mercatorjevimi, razlika pa je v ceni - kupujem po načelu cenejšega, vedno pogledam ceno za komad...Včasih so calgonitove cenejše celo od soseda! Je pa razlika - pri tabletah vse v enem ne dodajam niti soli niti sredstva za sijaj, pri mercatorjevih pa je to po mojh izkušnjah potrebno.
Se mi zdi, da je bolj odvisno od stroja in zasušenosti posode, pa temperature pomivanja..
In ja, tudi mi damo tablete med pribor, se vedno raztopijo...
strippy| tamala69 Tablete so namreč agresivne in pri občutljivi koži je potrebna previdnost. tamala69 |
Pri Candyju ne padejo iz košarice, če košare ne potisneš dovolj v notranjost. Zgodilo se mi je eno dvakrat, zdaj vedno preverim.
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči

Cvetačna juha s popečenim kruhom