Pica zvitki
Ja Ežoj, tako je po svetu. Vedno ko kam grem, zavijem v lokal, kamor hodijo domačini. Kajti le tako spoznaš pravo njihovo kulinariko in običaje.
Tako je bilo povsod, pa sem kar veliko popotovala. Samo zadnje čase me kar naprej vleče v Turčijo, pa ne vem, zakaj. Mi je že lepo in dobro. Lani sem bila tudi v Egiptu in v njihovih gostilnicah, pa pri barberih, ki še niso pokvarjeni s turizmom, in bilo je prav tako zelo lepo.
No letos pa po srbskih gostilnah! Mater se bom spet zredila od njihove kulinarike! V jesen pa na Tenerife! komaj čakam!
KyaraMi pa gremo letos na dopust v porodnišnico in pol bo dopust celo leto.
MajdaKuharica, zakaj pa to? Po Turčiji komot laziš in se voziš sama, brez agencije. po Egiptu pa NE!
Na letališču ali pa v Alanyi kupi karto Turčije in se odločite, kam bi želeli. Renta car je lani stal 25€ + bencin za 24 ur. Se pa moraš pogajati, ker drugače te oderejo. Pa na nasmešek ne pozsbiti, polj veliko več dosežeš.
Kyara
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pica zvitki

Panakota z belo čokolado in penino