Spomladansko razgibavanje na svežem zraku
| elaphus je napisal/a: |
danes pa se komaj privlekla v službo, ker imam tak strašen "musklfiber" v stegnih, hehehe. LP cervus |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaz tud, pa v rokah tudi...ahh, povsod!
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Rimljanka, tole je off topic, je pa tvoj forte....kako se reče tisti lepi cvetlici z modrimi socvetji, ki lepo diši. Jaz jo poznam pod imenom jorgovan, skratka, kako se reče jorgovanu po slovensko?Vendelina jr. |
http://www.youtube.com/watch?v=bVLCVcLKUKA
![]()
Pri nas se mu reče španski bezeg.
Ognjič| elaphus je napisal/a: |
danes pa se komaj privlekla v službo, ker imam tak strašen "musklfiber" v stegnih, hehehe. LP cervus |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaz tud, pa v rokah tudi...ahh, povsod!
| Iz katerega komada je Wajdovšna - imam blokado, se ne morem spomniti...? Vendelina jr. |
| Iz katerega komada je Wajdovšna - imam blokado, se ne morem spomniti...? Vendelina jr. |
Wajdušna je center Jepavske doline, 6 kilometrov od Jepave v smeri proti Horici. (Ajdovščina, Vipavska dolina, Vipava, Gorica)
nola| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Rimljanka, tole je off topic, je pa tvoj forte....kako se reče tisti lepi cvetlici z modrimi socvetji, ki lepo diši. Jaz jo poznam pod imenom jorgovan, skratka, kako se reče jorgovanu po slovensko?Vendelina jr. |
A ni to jasmin?
Meni je to najlepši oinj, razen šmarnic in hijacinte seveda. Imam bolj slab vonj, pa mi pašejo taki bolj močni.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Polnjene paprike

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso