Vilma hvala. Tvoja razlaga se mi zdi razumljiva in logična. Če bi bilo drugače, ne bi toliko ljudi kupovalo in hvalilo indukcijo.
L.p.
Lejla13Vilma hvala. Tvoja razlaga se mi zdi razumljiva in logična. Če bi bilo drugače, ne bi toliko ljudi kupovalo in hvalilo indukcijo.
L.p.
Lejla13| Vlado je napisal/a: |
| Ker dobimo na račun nesreče od Gorenja kar precejšen popust, se odločamo za njihov štedilnik. Kakšne so kaj vaše izkušnje, v čem je Gorenjeva indukcija za 600 EUR slabša od tiste za 1000 EUR? Ali pa gre zgolj za kozmetiko, kot npr. NoLimits kuhalna površina, ali pa Smart control. |
V 1000 EUR plačaš nižji strošek delovne sile (vzhodno od Evrope) in hkrati višji strošek transporta in večji stroške vzdrževanja multinacionalke, ki funkcionira na vseh kontinentih
V 600 EUR plačaš delovno silo prvenstveno iz Srbije, ki je višji od tistega vzhodno od Evrope in nižje stroške funkcioniranje skupine Gorenje
Bazični elementi vsake štedilnikov so pa itak od petih proizvajalcev in ostali kupujejo od njih.
Kdor zna kuhati, se tudi slejkoprej prilagodi čisto vsakemu šporgetu, medtem ko tisti, ki ne zna, išče izgovore v pečici, plošči, whatever....
Drugače je pa tako, da ima vsako gospodinjstvo neke črne luknje glede aparatov in to je treba vzeti v zakup in si misliti, hvala bogu, da ni še slabše.. Enim se kvarijo hladilniki (ne glede na brande), eni imajo težave s štedilniki, eni imajo non stop avto pri mehaniku (tudi če kupujejo nove)....Meni se npr. zelo pogosto kvarijo mešalniki in sušilci las (v povprečju na 13 mesecev, ko garancije ni več in je bolje kupiti nov aparat) in si mislim, dokler ni hujšega... se ne splača sekirati.
Vendelina jr.[citat=--Vlado--]Kdor zna kuhati, se tudi slejkoprej prilagodi čisto vsakemu šporgetu, medtem ko tisti, ki ne zna, išče izgovore v pečici, plošči, whatever.....[/i]
Vendelina jr.[/citat] No, glede kuharije, res ni problema, pa ne, da bi se hvalilKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami

Masleni brizgani piškoti