| zakosek je napisal/a: |
| tudi meni letos niso ratal,prosim za kak res enostaven in dober recept zakosek |

Bučke s sirom
| tudi meni letos niso ratal,prosim za kak res enostaven in dober recept zakosek |
| tudi meni letos niso ratal,prosim za kak res enostaven in dober receptzakosek |
Enostavneje po moje ne gre. Nikar ne vrzi puške v koruzo - gotovo bodo naslednjič uspeli!
| Katarina K je napisal/a: |
| http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc to so današnji krofi. Blaž hitro piha, da se pohladijo.Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ |
Super slikica, Katarina. ![]()
![]()
![]()
Letos so mi prvič vživjenju uspeli krofi. Po recinem ![]()
![]()
receptu , torej je testo mesil kruhomat. Ker nisem imela kisle smetane, sem dodala žlico jogurta, pa nič nič škodilo. Za naš okus so bili le premalo sladki, čeprav sem dodala več sladkorja, kot je v recpetu, in tudi belega, ne rjavega. Nekatri so sicer rekli, da sem dodala malo premalo soli, ampak to so nepomembne pripombe. Testo je bilo rahlo, penasto,topilo se je v ustih, krofi so - večinoma - imeli lep venček, skratka, uspeli so mi v nulo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aja, še to. Mislim da je Katarina K omenjala težave s peko na steklokeramični plošči. Tudi sama sem jih pekla na SK plošči, saj plina sploh nimam, in ni bilo nobenih težav. Ko je bila maščoba tako vroča, da so se okoli kuhalnice, ko sem jo namočila volje, naredili mehurčki, sem v olje dalakrofe in pokrila posod, po dveh minutah semjih obrnila in tako dalje.
Vam rečem, v nulo. Jaz sem tako ponosna nase .... Zdaj mi se še samo palačinke morajo uspet, za te pa res nimam srečne roke. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

Palačinke z gobami in ajdovo kašo