| katti je napisal/a: |
Pa še to: koliko olja grev posodo? Da krof komot plava not ali, da se drsa podna?
|
Pri meni pride 2,5 cm višine (posoda s premerom 24 cm in 1 liter olja) in je dovolj. Mogoče bi bilo tudi 2 cm.
Cila| katti je napisal/a: |
Pa še to: koliko olja grev posodo? Da krof komot plava not ali, da se drsa podna?
|
Pri meni pride 2,5 cm višine (posoda s premerom 24 cm in 1 liter olja) in je dovolj. Mogoče bi bilo tudi 2 cm.
CilaHvala obema.
Zaenkrat kar dobro kaže, sem s krofi v tistih prvih 15 minutah.
Atina, a si ti te krofe že delala?
| katti je napisal/a: |
Atina, a si ti te krofe že delala?
|
Točno Recinih ne, sem pa dva druga s Kulinarike sprobala in so v redu. So pa vsi recepti dokaj podobni. Postopek vzamem od Tanje Kocjan, količine pa po 'Najboljši krofi v Sloveniji' (nekaj takega). (samo kvasa dam manj, kot piše)
AtinaAha, kradeš ideje vsepovsod.![]()
Hvala za pomoč, so mi uspeli!!
Danes sem pri najboljšem sosedu prvič opazila maksi krofe
- približno štirikratna običajna velikost. Si sploh ne predstavljam kje in kako se ga lotiti. Najbrž so namenjeni za "ta debeli četrtek"
. A je kdo kaj takega že sprobal naredit doma?
Hehe, potem je za vso družino en krof :) Se ga reže kot torto :)
Atina
Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 09. 2010 19:59Imam sosedo, ki je pred leti delala krofe, katerih premer je bil najmanj 20, raje pa več cm. Čudovoiti so bili.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi