Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Imaš še eno varianto, kako preveriš olje. Od testa pustiš par mini kroglic in vsake toliko časa eno vržeš v olje. Ko se dvigne na vrh najkasneje v 2 - 3 sekundah, je olje dovolj ogreto. Potem je pa seveda treba gretje hitro zmanjšati, da se temperatura ne dviga še naprej. Tu je ponavadi največ problemov. Zapomniti si je treba, ali celo zapisati za naslednjič, na kateri jakosti potem pustiti gretje.
He, ampak kljub vsej tej znanosti iz moje glave, so pri meni prvi vedno precej temni, potem počasi prehajajo na rumeno, šele čisto zadnji dve rundi sta pravi - ko zmanjka materiala
.
Točno tako je, kot pravi Cila - najbolj pametno si je zapisat! Ampak potem si je seveda treba zapomnit, kje vendar je to napisano - jaz grem ravnokar brskat in upam, da najdem tisti listič![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sendviči iz ajdovih rogljičkov

Veganski narezek z nachosi