Pečenice na leči
V ponedeljek odhajam v službo po 17 mesecih in v tem času nisem kupila nobenega oblačila, pred tem pa tudi kar nekaj časa ne, najbrž se moram z glavo zakopati v pesek, ker ne bom po zadnji modi
, no sem pa za naravo in za izkoriščane ljudi naredila nekaj dobrega mimo grede ![]()
,
lp
mizarkaNe vem, no, čemu je potrebno toliko špikanja in vsega tega? Je res tako težko spregledat temo, ki nas ne zanima, druge pa? Pustite ljudem, da uživajo v svojih radostih...nekateri pač uživajo v ličenju, lepih in po zadnji modi oblačilih, drugi v kuhariji, tretji v branju, marsikdo v lenuharjenju in šimfanju čez ves svet in še tri vasi povrh...
Jaz vedno pogledam za lepo urejeno in lepo naličeno žensko, sama pa ravno nimam potrpljenja se vsak dan lišpat oz. niti nimam posebnega smisla za pleskanje.
Pustite ljudem, naj se nosijo, kot jim paše, pa tudi, če si vijolčasto rožco nadenejo na vrh glave...kaj se pa to nas tiče.
OgnjičNe vem, kaj si mi napisala oz. si nisem zapomnila in tudi, če si kaj na aufbiks napisala, mi to "dol visi" (prosto po našem žargonu), ker nisem zamerljive sorte. Ustrašila se te nisem, ker se jaz bojim edino zobozdravnika.
Srebrna bi pa prav prišla, sicer je ne bi gor spila, ker sem bila šofer, doma pa z veseljem... Fajn nam je bilo, res, tam pod snežnim stadionom.
Smeški mi ne delajo in nekam je izginil okvir za poste pisat...
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečenice na leči

Jaffa torta