Da se vrne na pomladno temo: če še kdo dvomi, da res prihaja pomlad:

Slikano v nedeljo nekje v Beli krajini.
AtinaDa se vrne na pomladno temo: če še kdo dvomi, da res prihaja pomlad:

Slikano v nedeljo nekje v Beli krajini.
AtinaPa če še kdo dvomi, jaz že veselo kiham in smrkam zaradi alergij, pomlad se bliža...
Aja, kupila sem si tekaško kiklco v živo rdeči barvi.
Loni MakaroniNačeloma se tudi jaz s piščancem ne strinjam. Res mi je grozno hudo, ker ne spoštujejo človekovih pravic in po eni strani izkoriščajo otroke in ženske. Pomisli pa, da s tem, da s temi nakupi, hranimo isto skupino ljudi. In če teh izdelkov ne bi bilo, kako bi samohranilka v Slo ali kjerkoli drugje po svetu z minimalnim dohodkom kupila karkoli za svoje otroke. Čevlji iz Italije, oblačila iz Francije in Nemški avtomobili so večino ljudem nedosegljivi. Napredek pa bo po mojem njenju prinesela v te dežele izobrazba, predvsem deklic.
Jaz dam pa piščancu prav v tem, da se lahko trudiš biti dosleden (saj je to sopomenka besedi 'konsistenten', ne?) tam, kjer moreš, in tudi to bi moralo nekaj šteti. Recimo ločuješ odpadke, v trgovino greš peš in s cekarjem, papir daš otrokom za star papir... Če si ne moreš privoščiti ekološkega avtomobila, zato še nisi nič manj zaveden zagovornik naravovarstva. Kratke poti pač opraviš peš ali s kolesom.
Sicer ne vračam na polico stvari, ki jih naredijo npr. v Bangladešu, mi je pa odleglo, da nimam LCD zaslona (ga ne rabim, mi stari odlično dela), avto imam star čez 30 let in je leder kar lepo evropejski, mobilca praktično ne uporabljam (so mi ga kupili drugi)... Pismo, zdaj pa spet nisem moderna...
(Zadnji stavek je dodan samo zato, da se pogovor zasuče nazaj k zastavljeni temi, ki je sicer ne smetim namenoma)![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Biskvit s slivami

Zvezdice alla Alfredo