Ema 2009

Definitvno Omar. Meni je všeč tudi Alya, Quartissimo ker so drugačni in me spominjajo na Vanesso Mae. Se pa tudi sama sprašujem, kaj posluša "strokovna" komisija, da spusti takšne pesmi in izvajalce naprej? Vse skupaj so mogoče 3 ali 4 dobre pesmi, ostalo podn.
Če kdo še ni slišal skladb: http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rne Meni tudi Omar, Langa so ga pa posračkali, da so skupaj z Manco Špik, ker se glasova povsem tepeta. Super so bili lani, letos pa so vsaj zame takoj za Omarjem kljub neuspeli kombinaciji. kletka

Meni Omar, pa tud ta njegov komad mi nekak ni za Eurosong.

saša
Ja men so všeč edino Langa (brez Mance Špik ) pa Quartissimo. Ostalo mi pa niti slučajno ne gre v ušesa. Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
Lucy je napisal/a:
Se pa tudi sama sprašujem, kaj posluša "strokovna" komisija, da spusti takšne pesmi in izvajalce naprej? Vse skupaj so mogoče 3 ali 4 dobre pesmi, ostalo podn.
Mogoče pa nimajo nič za izbirati in so druge prijavljene skladbe še slabše. Letos so nekateri izvajalci povabljeni, zagotovo Omar (sem zasledila v eni izjavi), skoraj gotovo pa še kdo drug od boljših izvajalcev (verjetno vsi tisti, ki so avtomatično prišli v finale). matilda

Kje so tisti časi,ko smo pesem z užitkom prepevali še po 30 ih letih,danes pa cele 3 minute poslušamo en sam refren .....?

receptor
Meni je pesem od Čukov sicer simpatična, vendar pa mi nikakor ne paše na Emo. [soncnica] jana1

jana1 je napisal/a:
Meni je pesem od Čukov sicer simpatična, vendar pa mi nikakor ne paše na Emo. jana1

Uf, vsakič ko vidim Potrebuješa na TV nagonsko preklopim

saša
Tu se pa vidi slovenska glasbena ustvarjalnsot. Res je , zadeva je slaba kot že dolgo ne. Še tisti pevci-ke, ki so včasih veljali za malo boljše izgubljajo na kvaliteti. Bil sem šokiran, ko je Alenka Godec izdala kompleten album z samimi remejki. OK , razumem da je med 12-timi ali 15-timi eden morda dva, toda da gre in naredi kompletno ploščo z priredbami je pa malo hudo. Bi bilo bolje, če tudi tega ne bi naredila, saj nekaterih priredb se ne da poslušati, tako so spačene . Če pevec ni več sposoben lastnih, novih pesmi je bolje da se umakne. Alenko sem vedno zelo cenil in spoštoval njeno delo,zdaj pač več ne. LP hedonist
Hedonist, saj ni finta v tem, da čim bolj "sname" izvajalca pri priredbah, ampak da nekaj naredi čist v svojem stilu. Tatjana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti