Ema 2009

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

29. jan 2009 20:06

Darling & mamaF, Celjanka s Krasa, to, da si ti sfalila ema-event, to še nekako kapiram. Ti v tistem mediteranskem luksuzu lahko na enem drugem nivoju živiš.....ampak, darling, da si ti, človek, ki mu mediji niso tuji, tole sfalila.....jaz bi te takole, kak teden malo stradala, ker pokora je potrebna)))))))))))))))))) (krohot peklenski, bi rekla proxy). Pa saj je osnovni fazon eme, da vsi to spremljamo in potem nergamo, da tole je pa res grozn, nakar se potem pustimo nadlegovati s poslušanjem nacionalne zmagovalke in potem nekako začnemo gojiti upanje, da mogoče je pa komad kolikor toliko poslušljiv in da bo morda televizičen, potem vsi v soboto zvečer gledamo eurosong (in si mislimo, da ga ni čez stare čase, ko je bila glavna pesem - figo je bila, nikoli ni bila, vedno je bil fazon v lobiranju 50% in prepričanosti, da se bo zmagalo 50%) in komentiramo sceno, voditelje, obleke, nakar je katarza glasovanja......enivej, potem je pa zmeraj grozn, ker nismo zmagali. Pa takrat celo Kroejši privoščimo kako točko (huit points) . Pa Serbii, (dix points) pa douze points vont a Bosnie-Herzegovine........in potem tri dni kasneje že itak pozabimo, kdo je bil drugi na eurosongu in potem čez en teden no way, da se spomnimo, kdo je zmagal (razen če nisi eurosong fan, ampak oni imajo pa itak svoj forum).... Skratka fazon je v ritualu, ki traja od konca zime v pomlad. Ritual, ki nam je malo brezveze, ampak če ga ne bi bilo, bi nam pa nekaj manjkalo. Tako, kot ti manjka dunjaski novoletni koncert in sarma in potem skoki iz Garmischa vsakega 1. januarja, če ga npr. dočakaš kje v toplih krajih.... P.S. Tista mladinka, ki ji "romska glasba ne sede", se mi v osnovni malo smili, ampak, ker je še mlada, je še nekaj upanja, da spozna, da je v glasbi ali iskrenost ali pa je ni (in v romski glasbi je zelo veliko iskrenosti). Ne gre takoj obupati. Vendelina jr.

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

29. jan 2009 20:26

Langa so čist ok sam tole letos je pa mim.Najbolj mi je nekak sedel tisti Samuel Lukas(pa sem zdajle poslušala vse posnetke),Čuki tud niso slabi (če bi res skrili Potrebuješa a ne?),ampak Slavko (blazno mi je včeč)-čist mim Rijavec za v cerkev....Alya kopija Plestenjaka.....se pa strinjam z Vendelino da je treba Karmen gledat brez zvoka. Skratka ocena :čist mim petardica

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

29. jan 2009 20:34

Kam bi pa ti skrila potrebuješa - v kakšno luknjo na odru ali v kak žakelj? Vendelina jr.

nitta  

član od: 13.1.2008

sporočila: 384

29. jan 2009 21:28

hmmm meni je pa Omarjeva super, taka mtw-jevska. Še dobro da ima vsak svoj okus, da lahko vsi živjo/živimo (glasbeniki in poslušalci) :) nitta

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4769

29. jan 2009 21:33

mamaF je napisal/a:
mamamia je napisal/a:

mamaF je napisal/a:
Wauu, obvladate! Jaz pa do danes sploh nisem vedela, da so skladbe že predstavljene Kdaj pa bo prenos Eme? Da slučajno česa ne zamudim mamaF - Mojca

Če ne bi visela na Kulslo, sploh ne bi vedela, da se pesmi že predstavljajo ... A ustanovimo klub nevednih?

Mamamia

mamamia

Ali pa se lotimo bolj redno likat ob televizorjumamaF - Mojca

Men je bolj všeč klub nevednih 

Ognjič

sa_ sha  

član od: 10.12.2008

sporočila: 113

29. jan 2009 21:50

Vendelina jr. vsak ima svoj okus- iskrenost gor al dol..mi res ni všeč ta stil glasbe in se vam res ne rabim nič smilit. Mal mi je hecn kar ste napisala.. Ne vem po čem sodite, da sem pa TAKO rosno mlada?! Po tem, ker ne poslušam romske glasbe?! A to z leti pride? Ne bi rekla.. So ljudje, ki jim ta stil sede in ljudje, ki te glasbe ne marajo.. Sicer mi pa ne gre ravno skupaj- kaj ima Slovenija z romsko glasbo (v primeru, da bi le-ti zastopali Slovenijo na evrosongu) ?! Potem raje pošljimo Slaka, pa naj zaigra frajtonarca ;) Sicer pa- vsak posluša kar mu je volja ;) sa_ sha Sporočilo je spremenil(a) sa_ sha dne 29. jan 2009 21:50:57 Sporočilo je spremenil(a) sa_ sha dne 29. jan 2009 22:02:19

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17891

29. jan 2009 22:28

Tu se nekako vse počutimo mladenke, pa te je Vendelina zato najbrž štela med mladenke.....če nisi, pa nič, sa_sha.

rimljanka - zasebno mnenje

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

29. jan 2009 22:33

Vendelina jr. je napisal/a:
Darling & mamaF, Celjanka s Krasa, to, da si ti sfalila ema-event, to še nekako kapiram. Ti v tistem mediteranskem luksuzu lahko na enem drugem nivoju živiš.....ampak, darling, da si ti, človek, ki mu mediji niso tuji, tole sfalila.....jaz bi te takole, kak teden malo stradala, ker pokora je potrebna)))))))))))))))))) (krohot peklenski, bi rekla proxy). Vendelina jr.
Saj!!!!! da upam zamudit tako priliko za šimfanje, naslajanje in ostale podalpske športne discipline je nedopustno. Si zaslužim prav cvek!!! Zato pa vas, ladies, prosim, da mi pomagate do popravca - boste kaj spomnile na dan D, pliiiz. PS. A post ob, recimo, kruhu in vinu bi veljal? (Prosim za pristranskost) Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 29. jan 2009 22:40:20

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

29. jan 2009 22:46

PS.: Ne samo, da tak ritual (tipa Ema) vsaka spodobna punca rabi za zgoraj omenjeno športno udejstvovanje, kot veste, je meni zelo na kožo pisano raznovrstno navijaško vzdušje, da o aktivni prisotnosti na tehle forumskih debatah sploh ne govorim. In brez spremljanje tega rituala ostanem na teh področjih absolutno praznih rok Torej - v soboto in nedeljo strnemo vrste pred TV (in likalnimi deskami tiste iz novega "krožka"). Naprej v nove zmage mamaF - Mojca

sa_ sha  

član od: 10.12.2008

sporočila: 113

29. jan 2009 23:59

Sem mlada :) sam js sm v tem razbrala velik ironije... no pa ne bom komplicirala;) Lp sa_ sha

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti