Kako iz stopinj f° v c°-ušesni termometer

Na ušesnem termometru se nam je prestavilo iz stopinj Celzija na stopinje F°. Ali kdo ve, kako se to spremeni nazaj na stopinje Celzija C°? Navodil za aparat nimamo več...

Longeta

Takole [°C] = ([°F] − 32) × 5⁄9 ali za tiste, ki se jim ne ljubi kravzljat mozganov, takole: http://www.onlineconversion.com/temperature.htm lp, proxima

Longeta, povej kateri tip termometra imaš, pa ti lažje pomagamo.

Atina

Vidi ti proxime, kdo bi si mislil!

ežoj
ma jaz sem ti polna zvijac, ves (poleg lepote, modrosti, virovitosti in vseh ostalih cednosti, med katerimi je vsekakor na prvem mestu skromnost...:)))))))) lp, proxima
Verjetno imaš na termometru kakšen gumbek, na katerem so narisani ti simboli... tam si verjetno prestavila...drugače pa malo pritiskaj, saj slabše ne more biti, hehe ela

proxima je napisal/a:
ma jaz sem ti polna zvijac, ves (poleg lepote, modrosti, virovitosti in vseh ostalih cednosti, med katerimi je vsekakor na prvem mestu skromnost...:))))))))lp, proxima

...super je to napisano!!!

Ognjič

Skromno pripominajm, da Longeta išče navodila, da se NASTAVITEV spremeni in ne išče formule za preračun.

Lažna skromnost.

F r i n a
Longeta, mislim da bi bilo lepo, ce bi tudi nam povedala, da ti je ZE uspelo spremeniti nastavitve nazaj. Kajne? LP, R.
Malo odštevanja in množenja še nikomur ni škodilo. Drugače se pa povišana telesna teperatura začne pri 96,8F Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 21. jan 2009 13:02:06

Dokler išče, ji pa pretvornik ne bo škodil.

rimljanka - zasebno mnenje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti