Sandrak in sladkosnedko, po zs sem vama poslala osnove prehranjevanja po Montiju.
Z: kruh z medom
M: sadje
K: zrezki iz sladkega zelja in ovsenih kosmičev
V: skleda zelene solate
Sandrak in sladkosnedko, po zs sem vama poslala osnove prehranjevanja po Montiju.
Z: kruh z medom
M: sadje
K: zrezki iz sladkega zelja in ovsenih kosmičev
V: skleda zelene solate
| oktober je napisal/a: |
| Kruh z medom???? Meni pa se svetlika,da je monti tudi med prepovedal.Morda pa si že na drugi stopnji in si lahko privoščiš kakšno odstopanje. Prosim za pomoč glede fižola..Ali ga lahko dam k zeleni solati,ob beljakovinskem kosilu?A gre skupaj fižol in meso? GI fižola je menda 35. Ali je bolje fižol kombinirati z pz testeninami? Ali ga ve kaj uživate? |
Drži, Monti medu ne priporoča. Nisem imela izbire, v službi je bil za malico... pa še fejst sem prehlajena.
Res se prehranjujem po 2. stopnji, ker trenutno ne želim izgubljati teže. Fižola pojem kar precej. Po Montiju naj bi pri kosilu iz beljakovin in maščob lahko kombiniral npr. meso in stročji fižol. Pri kosilu iz OH z vlakninami lahko kombiniraš pz testenine in ostale stročnice (leča, čičerika, beli in rjavi fižol).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pica zvitki

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom