| panaja je napisal/a: |
| Boleli so me lep cajt 3 tedne sem bila na tekoči hrani potem je bilo pa že boljš sem začela počasi grizt :). Lahko ,da tebe ne bo tok časa bolelo. To na začetku je najhuje potem pa ni več panike. panaja |

| panaja je napisal/a: |
| Boleli so me lep cajt 3 tedne sem bila na tekoči hrani potem je bilo pa že boljš sem začela počasi grizt :). Lahko ,da tebe ne bo tok časa bolelo. To na začetku je najhuje potem pa ni več panike. panaja |
Katarina, moj sin ni cisto nic shujsal. Jedel je vec ali manj normalno hrano, samo vse si je na drobno razrezal. Najbolj od vsega je pogresal dnevno jabolko, ki sem mu ga pred tem vsak dan zapakirala za malico. Cezana zanj ni imela istega efekta.
Nas prijatelj je imel aparat 2x, ko je bil se najstnik (zdaj ima 45 let) in zobje so se mu obakrat prestavili v svoj zacetni polozaj, nekoliko navzven, so pa ostali poravnani, tako da so po vrsti ko hise v Trsti :)
Katarina K, jaz sicer nisem imela fiksnega, ker jih takrat še ni bilo... Sem pa tudi "ššljala", je z nošnjo aparata izzvenelo tole moje "ššljanje", zgornjo čeljust so mi krasno porihtali samo z aparatom, spodnjo je bilo treba pa operativno na pravo mero spraviti. Ugirz imam zdaj bp, prej je bila pa zgornja čeljust preozka, spodnja predolga, obe pa premajhni za vse zobe.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Zmagovalni bananin kruh