9. jan 2009 9:56
Kar misli si...luna šele prihaja
Ognjič
9. jan 2009 9:56
Kar misli si...luna šele prihaja
Ognjič
9. jan 2009 10:28
rimljanka je napisal/a: |
ANTES, imava očitno enake lončke iz Merkurja, moj je moder s kozmejami: , kolegica ima rumenega z narcisami, obe že 2. itzdajo, ker je bila prva zaradi velike uporabe že malo preveč okrušena.
rimljanka - zasebno mnenje |
Vidim, da so plavi lončki s kozmejami in pollitrsko prostornino splošno razširjeni, hehehe.
Ja, lunca, ki nam živce gunca, bo pa 11. 1., v nedeljo, se mi zdi (tako pravita dva: Frina in moj koledar).
LPcervus
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 09. jan 2009 10:30:32
9. jan 2009 10:50
Ah na mene pa ne vpliva luna, jaz sem lahko zoprna tudi na navaden dan, če se odločim... Začetnica
9. jan 2009 10:56
Prosto po Vendelini: zoprna punca ni seksi
Ognjič
9. jan 2009 11:01
Kavarna Tromostovje ima cene kofeta za dol past, sem šla samo enkrat na led.
9. jan 2009 11:13
Hej Ognjička saj ne pravim, da sem zoprna, ker se vedno odločim, da nebom. Ker ne bi rada tvegala in ne bila seksi... Začetnica
9. jan 2009 11:16
Thnx, Loni. A veš, da me je njihova storitev pustila čustveno hladno že pred dvema letoma, ko so lokacijo dobili novi najemniki in od takrat se ravno tam ne udejstvujem in zato nisem bila v kurantu.... @Začetnica: daj na YT poišči Josipo Lisac v komadu Danas sam luda.... (Danas sam luda/ne znam što hoću/danas sam luda/želim samoću...) Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 09. jan 2009 11:18:54
9. jan 2009 11:17
In še dva nadležna tipa sta tam čez sladoled prodajala, sta nama z Lidko enkrat v nula ztežila, no, vsaj eden...
9. jan 2009 11:21
Loni, te čist štekam. Ker od tipa ki te en opazi je huje samo neotesan tip, ki te opazi...... Vendelina jr.
9. jan 2009 11:26
Vendy že špila. Sicer pa najbolj nora cena kar sem jo doživela je bila na Markovem trgu v Benetkah 8 € za kapučino. ZačetnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni