| lidka je napisal/a: |
| Ojoj, a pol sem sam jaz "fan" brstičnega ohrovta???
lidka |

Rezanci Barilla s slanino in gobami
| lidka je napisal/a: |
| Ojoj, a pol sem sam jaz "fan" brstičnega ohrovta???
lidka |
A se pogovarjate o zelenjavi? Evo moje današnje kosilo:

tako je videti po kosilu:

Knjiga na prvi fotografiji levo zgoraj: važim se, da vi mislite: ta pa sam na sladice misli.
ežoj
Pri naši hiši pa imamo zelo radi brstični ohrovt, razen seveda mlajšega sina, ki tako ali tako ne mara nobene kuhane zelenjave.Skuham ga al dente, potem pa vržem na rahlo posoljene popražene drobtinice....njami, njami.....
Običajno sem drobtinice popražila na maslu, ne dolgo nazaj pa sem jih kar na kokosovi masti, pa je bilo skoraj enako dobro
rrr| daga je napisal/a: |
| Me prav veseli, da nas je toliko v klubu antibrstičniohrovt. |
vsi zainteresirani "zabrstičniohrovtovci" združimo se! ![]()
LP
cervus
Se pridružujem "zabrstičniohrovtovcem" ; saj je vendar tako luštkan in prijazen
... dokončno so me pa prepričali skutni cmoki, polnjeni z brstičnim ohrovtom ![]()
![]()
Sicer imam pa še danes rada bodisi povsem svežo zelenjavo ali pa čisto razkuhano, "al dente" me ne prepriča.
NasjaNo, pa se bomo tudi na tem forumu začeli deliti. Ampak čisto nedolžno: na fanbrstičniohrovte in na antibrstičniohrovte ![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenckova, saj vem kako si se odločila glede brstičnega v čokoladi... poročaj odziv gostje ![]()
![]()
![]()
Ežoj... kaj pa so tisto zaene zelene kugle na tvojem krožniku? Je to za pojest? ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Barilla s slanino in gobami

Evitine Jakobove pokrovače