Živjo!
Ker sem pred časom dobila mejl z ogromno recepti za domačo pripravo žganih pijač in likerjev, se kar ne morem odločiti, časa pa tudi ni toliko, da bi lahko probavala. Prosila bi za recept res dobrega likerja.
S pozdravi
Jagoda
Živjo!
Ker sem pred časom dobila mejl z ogromno recepti za domačo pripravo žganih pijač in likerjev, se kar ne morem odločiti, časa pa tudi ni toliko, da bi lahko probavala. Prosila bi za recept res dobrega likerja.
S pozdravi
Jagoda
| Jerča je napisal/a: |
| O hvala, mimika, za tole razlago. Verjetno bo pri tem primeru bolje reči, da ima vsak jezik svojega malarja (tudi tvoj). Kaj pa imajo jagode s teranovim in jajčnim likerjem? Jagoda Sporočilo je spremenil(a) Jerča dne 07. dec 2008 20:31:54 |
Kolikor sem razumela mimiko, jagode nimajo nič s temi likerji, pač pa "jagodni izbor "kot kot izraz za najboljše od najboljšega, kot se uporablja pri vinih.
Mamamia
mamamiaVsekakor teranov liker (sploh, če bo darilo namenjeno ženski).
Anaeva in kako ti narediš kokosovega?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla po kitajsko

Orehova rolada