Vitlof s sirom
kateri kakav v prahu priporačete, če gledamo na vsebnost kakava? Torej, da je vsaj nad 70%, ter da ni presni bio kakav iz eko trgovin. Obstaja to sploh v lokalnih prodajalnah? Ker vse kar sem gledal, pri teh mainstream kakavih v prahu je vsebnost kakava okoli 42%.
Imam sicer tale presni kakav, ampak iščem še druge možnosti. Tale kakav je za pitje, drugega bi pa imel za različne posipe in peko.
Hvala na odgovoru.
Definitivno kakav Lindt - v IT ga prodajajo pakiranega po 1 kg (v njihovi trgovini). Je resnično the best.
LP
Lilijana Peklar
v tem primeru ostajam na 100% BIO EKO PRESNEM kakavu, ker grem peš do trgovine. Do Ita. pa je iz Mbja daleč
.Hvala vseeno.
Ideje glede kakava v trgovinah TUŠ,SPAR,EUROSPIN,MERCATOR,HOFER,LIDL...??
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---Hofer ima imeniten kakav, tudi v DM sem ga videla. Zame najboljši je tale:
http://www.tartas.eu/images/lata-de-cacao-puro-des
V kratkem grem ponj v Trzin, imajo ga tudi v Šiški v Lj, tu ti bo s točno lokacijo pomagala rimljanka.
hmmm, link ne dela, pa tudi na njihovi strani se ne znajdem, ker mi je španščina nerazumljiva.
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
V Leclercu, Nestle Dessert 100% kakav. Imajo zdaj po novem to znamko, ki je bolj profesionalna za peko... Cena je čisto normalna(cca. 2 evra).
VesnuskaVesnuska: HVALA TI LEPA. Bom z veseljem nabavil!!
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---Ja do ju3 ga imaš v akciji (250g, 2.28 evra). Poglej v katalog :D
Vesnuska
Nepremagljivo prvi. 100%, primeren tudi za diabetike. Tale. Omenja ga že tulka.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vitlof s sirom

Schwarzwald kocke