Moj vrt
Kozamurnik, jaz sem prejšnji teden posadila česen in čebulo. Čebulo letos prvič, da vidim kako se mi obnese.
Za solato je sedaj malo kasno. Če bi jo sejala avgusta, bi bila sedaj tako velika, da bi jo lahko naflancala in bi bila spomladi kmalu za jest. Mogoče se pa dobi sadike solat v kakih teh velikih trgovskih centrih, Merkur, Obi, ali vrtnarijah.
Sicer pa, če tega dela vrta pokritega s polvenilom spomladi ne boš prekopavala, bi pa jaz vseeno poskusila posejat solato sedaj, bo vseeno malo prej, kot če jo seješ spomladi.
TekaMene pa zanima naslednje:
- ali je treba del vrta, kjer smo posejali špinačo, motovilec in posadili česen in čebulo obvezno pokriti
- zadnjič sem na TV zasledila neke nove vrste zelenjave, ki izvirajo iz Kitajske, in odlično prezimijo ....ve kdo kaj o tem in kje bi se dobili flancati?
katjushkaNajbrž si mislila flance (sadike), saj so flancati precej okusno pecivo oziroma cvrtje.
rrr| ribaracarak je napisal/a: |
Najbrž si mislila flance (sadike), saj so flancati precej okusno pecivo oziroma cvrtje. rrr |
itak, .... prsti hitrejši kot glava .... ![]()
![]()
Vsekakor je vrt bolje prekopati in obenem pognojiti v jeseni - zima in nizke temperature namreč naredijo svoje in je potem spomladanska "fina" obdelava veliko lažja.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jajčevci z rižkom

Pure testenine z dimljenim lososom